Į sostinės senamiestyje įsikūrusį išskirtinės koncepcijos naktinį klubą „Anna Mesha. Butas“ rinkosi visus 5 veiklos metus šalia dizainerių dueto esantys svarbiausi žmonės – klientės, artimieji, draugai, partneriai. Kaip sako pačios merginos – tik dėl visų jų kūrybinė energija kaskart aplanko iš naujo ir net sunkiausi projektai tampa maloniais, rašoma pranešime spaudai.

„Mūsų prekės ženklas jau neatsiejamas nuo atvirumo, didelio būrio draugų, džiaugiamės jį kiekvienais metais prablėsdamos“, – pasakojo vaikystės draugės ir kolegės.

Rūbų kolekcija šįkart nesiejama su jokiu metų laiku, joje vyrauja tik trys spalvos – juoda, balta ir „beige“. Monika ir Kotryna atskleidė, kad tokį pasirinkimą lėmė pasaulį krečiantis klimato atšilimas ir nuolatinis perdėtas žmonių svarstymas, ką rengtis vienu, ar kitu oru: „Mes nesitaikome prie žiemos ar pavasario – tiesiog kviečiam švęsti ir puoštis. Juk tam tinkamą progą galime rasti kasdien.“

Verslą prieš 5 metus pradėjusios ir sėkmingai veiklą iki šiol plečiančios tauragiškės neslepia, kad daugiausia laiko šiame jų kūrybos etape užima nuotakos – būtent dėl šios priežasties naujoje kolekcijoje pristatyta ne viena vestuvinė suknelė.

„Instaliacijų kupiname šių metų kolekcijos pristatyme kaip niekada daug dėmesio skyrėme „neliečiamiausiems savo eksponatams“ – nuotakoms. Audiniuose atsispindi įvairiausios pasiruošimo procese jas aplankančios nuotaikos ir visada siekiama kiekvienai moteriai savaip tobula suknelės versija“, – viena kitai antrino merginos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)