Kaip teigia verslininkė Daina Bosas, į renginį atvykusi kartu su sutuoktiniu, verslininku Antanu Bosu ir mažąja dukra Urte Magdalena, šie muzikos apdovanojimai ir Juozo Statkevičiaus šou – du kasmečiai renginiai, į kuriuos ji puošiasi skrupulingai. Šis kartas – tikrai ne išimtis.

Į muzikos šventę D. Bosas atvyko pasipuošusi mėlynos spalvos „Balenciaga“ mados namų kostiumėliu. Nors iš šono galėjo atrodyti, kad Daina puošiasi vakarine suknia, iš tiesų tai buvo dviejų dalių kostiumėlis – ilgas susiaučiamas atlaso sijonas su subtiliu skeltuku ir tokio paties audinio laisvai krentantys marškiniai.

Verslininkės pasirinktai spalvai – dešimt balų, mat 2020 m. metų spalva „Pantone“ institutas paskelbė karališką mėlyną.

Prie suknelės D. Bosas priderino akcentines pėdkelnes su taškeliais ir tą patį raštą atkartojančius klasikinius smailianosius aukštakulnius, rankas gausiai papuošė apyrankėmis, o į ausis įsisegė masyvius apvalius auskarus.

Pasižvalgius populiariajame „Net a Porter“, marškinių ir sijono duetas, nors ir parduodamas atskirai, – jau išgraibstytas. Norintys pasipuošti įspūdinga mados legendos Cristobalio Balenciagos įkurtų namų, kuriems šiuo metu diriguoja dizaineris Demna Gvasalia, eilute, turėjo sumokėti daugiau nei 1 tūkst. 500 eurų.


Kviečiame apžiūrėti kitų apdovanojimų ceremonijos svečių įvaizdžius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)