Kalbant apie sezono spalvas, įkvėpimo galima semtis iš gatvės mados ir podiumuose pristatomų kolekcijų, taip pat „Pantone“ prognozių – tai padės susidaryti įspūdį, kokios spalvos dominuos ateinantį sezoną. Metų spalva „Pantone“ įvardijo klasikinę mėlyną, kuri ima dominuoti 2020 m. pavasario-vasaros kolekcijose (Alexa Chung, pavyzdžiui, jau atsižvelgė į šią tendenciją).

Prabangių mados prekės ženklų, tokių kaip „The Row“, „Valentino“ ir „JW Anderson“, kolekcijų pristatymuose dominuoja minimalistinė dramblio kaulo spalva, o „Prada“ ir „Jacquemus“ savo kolekcijose prioritetą teikia saulėlydžio oranžinei. Taip pat akivaizdi dar viena šių metų favoritė – šalavijų žalsva, kurią renkasi ne vienas garsus influenceris.

Visas šias spalvas sieja tai, kad jos visos atrodo itin aukštos klasės ir gali būti dėvimos kaip pagrindinis akcentas, suteikiantis pavasariniam įvaizdžiui prabangos įspūdį.

Štai penkios pagrindinės 2020 m. pavasario-vasaros sezono spalvos:

1. Šalavijų žalsva

@ASTYLEEDIT

2. Dramblio kaulo

@PERNILLETEISBAEK

3. Saulėlydžio oranžinė

@MONIKH

4. Klasikinė mėlyna

@ALEXACHUNG

5. Alyvinė

@LUCYWILLIAMS02

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)