P. Kelertienė viešnioms papasakojo apie papuošalų gamyboje naudojamų akmenų ir spalvų reikšmę bei patarė, kada geriausia pirkti ar dovanoti skirtingus papuošalus, rašoma pranešime spaudai.

Tiems, kurie nori į gyvenimą įnešti gerų permainų, pritraukti sėkmę, astrologė rekomenduoja įsigyti lazuritą. Šis akmuo laikomas vienu laimingiausių akmeniu – jis pritraukia sėkmę, padeda meilės reikaluose, atneša į gyvenimą pozityvių permainų. Pats geriausias laikas pirkti šį akmenį yra ketvirtadienis arba sekmadienis. Ketvirtadienis yra susijęs su autoriteto pripažinimu, aukštais socialiniais įvertinimais, galimybių plėtra, o sekmadienis – saulės diena, kuri pabrėžia žmogaus asmenybės jėgą, žavesį, suteikia optimizmo.

Raudonas granatas ar rausvas kvarcas prišaukia meilę, stiprina santykius, įžiebia aistrą. Rausvas kvarcas svarbus harmoningų, ramių, darnių santykių palaikymui poroje. Tiems, kurie nori į savo gyvenimą pritraukti meilę ar sustiprinti santykius su esamu partneriu P. Kelertienė pataria dėvėti rausvos, raudonos ir baltos spalvų papuošalus. Šių spalvų derinys puikiai tinka siekiant užmegzti romantišką pažintį. Meilės akmenis geriausia pirkti penktadienį.

Norint pagerinti santykius šeimoje, įsigykite mėnulio akmenį – jis padeda susitaikyti, užmiršti nuoskaudas, atneša ramybę ir leidžia pažvelgti į savo mylimąjį kitomis akimis. Mėnulio akmenį patariama pirkti pirmadienį.

Karjeros moterims astrologė pataria įsigyti juodos ir mėlynos spalvų akmenis. Labiausiai profesinėje srityje padeda mėlynas safyras, juodas oniksas. Juodas oniksas yra orientuotas į sėkmę veikloje, jis padeda kilti karjeros laiptais, atveria naujas galimybes. Geriausia veiklos akmenis pirkti šeštadienį, Saturno dieną, nes ši planeta siejama su koncentracija į veiklą, profesine sėkme.

Progos susipažinti su „Trollbeads“ naujienomis nepraleido futbolininko Darvydo Šerno žmona Sandra Šernė, verslininkė Liucina Rimgailė, vizažistė Deimantė Kazėnaitė, verslininkė Sofio Gelasvili, modelis Simona Starkutė ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)