Namų kvapai ar žvakes. Tokios dovanos suteikia jaukumo, malonūs kvapai ilgai išlieka atmintyje ir taip pat puošia namų interjerą kaip labai stilinga detalė. Nepaisant to, jums nereikės vargintis ir sukti galvą, kaip gražiau supakuoti pasirinktą žvakę ar kvapą, nes tai už jus padarys parduotuvių darbuotojai.

Pižamos ir naktiniai. Turbūt nėra moters, kuri nenorėtų šilkinės, odą glostančios ir dar puoštos jos pačios inicialais pižamos. Paskutiniu metu tapo labai populiaru teikti personalizuotas dovanas, kurios puoštos asmenine detale, suteikiančia kiekvienam daiktui išskirtinumo.

Bilietai į teatrą ar koncertą. Pagalvokite apie žmogų, kuriam žadate įteikti šią dovaną, gal jie eilę metų žadėjo apsilankyti baleto teatre, bet vis atidėliojo ir niekaip nerasdavo tam laiko? Padovanodami tokią dovaną ne tik pradžiuginsite savo artimą, bet ir puikiai praleisite laiką kartu. Kolekcionuokite akimirkas, o ne daiktus.

Asmeninė makiažo pamoka. Kiekviena moteris svajoja nors kartą atrodyti taip, kaip kino aktorė ar Holivudo žvaigždė. Įgavusi žinių pas makiažo profesionalą, ji nesunkiai susikurs tokį įvaizdį ir pati. Išmoks, kaip pritaikyti reikiamas spalvas prie odos tono ir kokius lūpų dažus pasirinkti kuriant vis skirtingą įvaizdį kiekvieną dieną.

Mados knygos. Visais laikais knygos buvo laikomos viena geriausių dovanų ir tikrai ne be reikalo. Knygos praturtina mūsų žinių bagažą ir leidžia Į pasaulį pažvelgti kitomis akimis. Jei jūsų mylimoji ar drauge visiška madistė, mados knyga nepaliks jos abejinga. Tai ne tik stilinga dovana, bet ir labai graži detalė dekoruojant namus.

Grožio krepšelis. Mes taip dažnai skubame, nerandame laiko atsikvėpti ir pamirštame save palepinti moteriškais grožio ritualais. „Grožio krepšelis“ yra puikus būdas priminti, kad kiekviena Iš mūsų nusipelnė kelių minučių tik sau. Į jį galite sudėti plaukų priežiūros priemones, kūno kremus ar prausiklius, veido kaukes ir eterinius aliejus, būkite išradingos ir nustebinkite savo drauges jūsų pačių kurtomis dovanomis.

Motyvuojantys žurnalai/dienoraščiai. Turbūt viena prasmingiausių dovanų, kurią be išimčių turėtų turėti kiekviena moteris. Pildydamos žurnalą nesunkiai įgyvendinsime užsibrėžtus tikslus, priminsime sau, kad kiekviena diena yra ypatinga, pradėsime kurti naujus planus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)