Į išankstinį parduotuvės atidarymą susirinko stilingiausios Lietuvos moterys: dainininkės Justė Starinskaitė, Anžela Adomovič, verslininkė Liucina Rimgailė, stilistė Irina Cybina, modeliai Diana Balaišytė ir Veronika Bražinskytė, tinklaraštininkės Simona Burbaitė, Gintarė Pietutytė, Indrė Trusovė ir daugelis kitų.

Kviečiame apžiūrėti susirinkusių svečių įvaizdžius ir renginio akimirkas:

Naujoje parduotuvėje klientai ras ne tik įprastą kolekciją, tačiau ir išskirtines, kapsulines kolekcijas, kurios iki šiol būdavo parduodamos tik internetinėje parduotuvėje, rašoma pranešime spaudai.

Neatsilikdamas nuo pasaulinių tendencijų, prekės ženklas kasmet vis didesnį dėmesį skiria aplinkai draugiškoms kolekcijoms, kurių drabužiai siuvami tik iš organinių ar perdirbto pluošto audinių.

Naujoje parduotuvėje bus pristatomas itin didelis „ECO Aware“ linijos pasirinkimas. Kaip ir anksčiau, parduotuvėje klientai galės rasti tiek moterišką, tiek vyrišką, tiek vaikišką kolekcijas bei platų apatinio trikotažo ir aksesuarų pasirinkimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)