Tiesa, šį kartą ant podiumo pasigesta jau daugelį metų pagrindine vakaro viešnia buvusios Editos Vilkevičiūtės. O paslaptis, kur dingo vienas garsiausių Lietuvos modelių, pelniusių pripažinimą tarptautiniu mastu, visai paprasta – šį kartą Edita šou stebėjo iš pirmosios eilės, kaip kviestinė J. Statkevičiaus viešnia.

Įprastai specialiai į Lietuvą iš Niujorko dėl J. Statkevičiaus renginio kasmet atvyksta ir manekenė Svetlana Griaznova. Iš Šalčininkų kilusi, stulbinančią karjerą padariusi moteris yra ne kartą žengusi Juozo podiumu, o Niujorke dažnai dabinasi jo kūriniais ir taip skleidžia žinia apie dizainerio darbus. Vis dėlto, trečiadienio vakarą Svetlanos ant podiumo išvysti nepavyko, pirmose šou eilėse – taip pat.

Tačiau šou turi tęstis! Ir mados korifėjus jį pratęsė ant podiumo pasikvietęs aktorę Severiją Janušauskaitę, kurios ekspresyvus performansas ir fatališkos moters įkūnijimas padavė toną visam Juozo mados šou.

Dar viena įspūdinga podiumo viešnia – operos solistė Asmik Grigorian. Jai, žengiant kutiurjė podiumu, aidėjo garsios ovacijos ir palaikymo šūksniai.

Na, ir kaip gi be Juozo pamiltos manekenės Astos Valentaitės? Kelintas Astai šis šou – vargiai suskaičiuosi, mat ant Juozo podiumo ji nuolatinė viešnia. Praėjusį vakarą jai buvo suteikta garbė pademonstruoti du kardinaliai skirtingus įvaizdžius.

Šį kartą Statkevičiaus mados namų kūrinius pristatė ir Gabrielė Martirosianaitė, Simona Burbaitė, Smiltė Bagdžiūnė, Aistė Regina Klivečkaitė, Julija Steponavičiūtė.

Finalinis vakaro įvaizdis šį kartą buvo patikėtas vienai garsiausių Lietuvoje reziduojančių manekenių Karolinai Toleikytei. Vos 22-ejų moteris yra pelniusi pripažinimą ne tik Lietuvoje, bet ir pasauliniu mastu.

Daugiau podiumo nuotraukų išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Kviečiame apžiūrėti ir vakaro svečių įvaizdžius!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)