Dizainerės pasveikinti atskubėjo visas būrys kviestinių svečių, tarp kurių dizainerės patys artimiausi: vyras Simonas Gedžius su dukromis Sofija ir Kotryna, mama Ona Žiemienė, uošviai Sigita ir Robertas Gedžiai, o taip pat bičiuliai bei kūrybos gerbėjai: Naglis Bierancas, Daina Bosas su dukra, Kęstas Rimdžius, Audra Kudabienė su vyru Gintaru Kudaba, Indrė Kavaliauskaitė, Karolina Meschino, Rimas Valeikis su žmona Agne Gintalaite, Austėja Jablonskytė, Algirdas ir Remigijus Gataveckai, Algis Kriščiūnas ir dar daugelis kitų garbių svečių.

Artimi bičiuliai bei kūrybos gerbėjai negailėjo Eglei šiltų žodžių ir dar prieš kolekcijos pristatymą mielai dalinosi savo prisiminimais apie pažintį su dizainere ar jos kūryba. Štai Naglis Bierancas atviravo, jog Eglę pažįsta daugybę metų, dar anuomet, kai moteris mados pasaulyje žengė pirmuosius žingsnius.

„Su Egle susipažinau dar iki prekės ženklo pradžios. Dirbome viename ofise, tik skirtinguose leidiniuose: ji buvo mados redaktorė žurnale „Moteris“, o aš tuo metu buvau portalo „Panelė“ fotografas. Eglė buvo labai šilta ir draugiška asmenybė, mes puikiai sutarėme, šauniai leidome laiką ir matydavomės kone kasdien. Vėliau, kai pirmą kartą išvydau jos kuriamus paltus, aplankė pasididžiavimo jausmas, kad asmeniškai pažįstu tokią kietą kūrėją!“ – susižavėjimo neslėpė vyras.

Tuo tarpu Daina Bosas prekės ženklą atrado prieš penkerius metus. „Esu didelė Eglės kūrybos gerbėja visų pirma dėl jos filosofijos: tvarumas, laikui nepavaldūs siluetai yra visa ko pamatas. Man tai ypač artima. Labiausiai žaviuosi paltais bei švarkais, kuriuos kuria Eglė – jie ypatingai gražūs, pasižymi išskirtinai aukšta kokybe, bei unikaliu stiliumi, kartu jie lengvai pritaikomi kasdienybėje. Tikrai labai vertinu šį prekės ženklą dėl kokybės, tvarumo bei išskirtinumo.“ – gražių žodžių negailėjo Daina.

Pirmoje renginio dalyje svečiai turėjo progą pasimėgauti vienas kito draugija bei klausytis išskirtinio atlikėjos Migloko pasirodymo. „Noriu, kad visi pavirstume muzika. Noriu, kad neliktų atskirumo jausmo. Noriu, kad visi taptume vieniu ir išsilaisvintume“ – tokiais žodžiais į publiką kreipėsi atlikėja padovanojusi stebuklingą kūrybinę esenciją.

Eglė Žiemytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)