Ji dirbo stiliaus redaktore „W“, „Marie Claire“, „Moda Operandi“, taip pat įkūrė gėlių parduotuvę Niujorke ir toliau realizuoja savo talentą, žaidžia su spalvomis, tekstūromis ir formomis. Apibendrintai teigiant, ji sugeba suderinti, susieti skirtingus elementus taip, kad jie darniai vieni su kitais derėtų (tiek mados, tiek floristikos srityse).

Jos asmeninis stilius žavus tuo, kad ji geba suderinti vintažinius, moteriškus ir vyriškus drabužius. Štai kokie aspektai krenta į akis, stebint jos stilių:

Kasdienius jos ansamblius gyvesnius, įdomesnius daro aksesuarai ant kaklo: šalikas, skarelė, vintažinis vėriny ant kaklo ar pan. Kiekvienas jos ansamblis tarpusavyje suderintas, ji visada atrodo taip, tarsi būtų pasirengusi dominuoti ant madų podiumo ar pasitarimų kambaryje – jos apranga įkūnija galią, tuo pačiu nėra nuobodūs. Kostiumai toli gražu nebūna vien pilki ar juodi.

Kaip demonstruoja T. Tomasi Hill, tai gali būti gėlėtas susagstomas švarkelis su tamsiai žaliomis kelnėmis, taškuota palaidinė, korseto tipo diržas ir tamsiai mėlynos plačios kelnės, odinis rudas ar maskuojamosios spalvos platėjantis sijonas, o ne vien tik siauras, pieštuko formos sijonas.

Kitas žavus jos aprangos išskirtinumas – mokyklinio stiliaus elementai. Pavyzdžiui, megztos liemenės, dryžuotos palaidinės, susagstomos suknelės, tvido švarkai, languoti sijonai. Ji sumaniai derina minėtus drabužius su moteriškomis detalėmis – tiulio krašteliais, dekoratyvinėmis siūlėmis, taip pat ir su ryškesniais elementais – juodais batais iki kelių, kelių sluoksnių sijonais. Prie languoto mokyklinio stiliaus sijono ji gali užsijuosti korseto tipo diržą ar apsivilkti bohemiško stiliaus palaidinę nuogais pečiais – tokie deriniai niekada nebus nuobodūs.

Jos drabužiai dažnai būna su įmantriais papuošimais – jie atrodo smagūs, šventiški, toli gražu nepavadinsi jų neskoningais. Drabužį su kokia nors puošnia detale ji derina prie paprastų, aiškų linijų, klasikinių drabužių, taigi bendras vaizdas nėra perkrautas. Tai gali būti siauras sijonas iki kelių ir marškinėliai su didele puošnia apykakle, megztinis su trikampe iškirpte ir tiesaus kirpimo džinsai, tiesus paltas, klasikiniai juodi bateliai neaukštu kulnu ir baltas golfas, o kažkuris drabužis bus išsiuvinėtas blizgučiais, įdomiu ornamentu, su puošnia sege ar pan.

T. Tomasi Hill – įdomių derinių autorė. Ji susieja moteriškus elementus, pvz., gėlėtus audinius, ilgus sijonus, aukštakulnius, su vyriško stiliaus drabužiais – šortais, vaikino megztiniu, per dideliais marškiniais, taigi jos stilius nėra nei pabrėžtinai moteriškas, nei vyriškas – ji visada atrodo įdomiai.

Shutterstock nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)