Kokios turi būti kūno spalvos pėdkelnės?

Visų pirma, kūno spalvos pėdkelnės turi būti nematomos ant kūno ir neturi viršyti 8-10 denų. Net 15 denų pėdkelnės jau yra matomos plika akimi, tad geriau jų vengti. Antra – rinkitės matinius modelius, be jokio blizgesio. Trečia svarbi sąlyga – jos turi puikiai atitikti moters odos spalvą, tad jokiais būdais neklauskite draugės, kur ji pirko savąsias.

Nematomos kūno spalvos pėdkelnės darbo aplinkoje, kurioje vyrauja griežtas aprangos kodas, yra būtinos net per didžiausius karščius. Mūvėti jas tinka tik su uždara avalyne, jokių atvirų pirštų ar kulnų.

Kaip mūvėti juodas pėdkelnes?

Juoda yra universali spalva, tačiau renkantis pėdkelnes reikia elgtis labai atsargiai. Čia dažnai daroma klaida – prie juodų pėdkelnių derinami šviesūs drabužiai bei avalynė. Nedarykite šios klaidos, geriau derinkite juodą spalvą su kitais tamsiais atspalviais.

Kitas dažnas atvejis – mūvėti juodas permatomas pėdkelnes su suknelėmis, sijonais ir aukštakulniais oficialioje aplinkoje. Atminkite, toks stilizavimas darbe atrodo vulgariai ir neskoningai. Juodos plonos pėdkelnės transliuoja seksualumą, todėl labiau tinka vakarinėje dalyje arba norint sukurti ekstravagantišką įvaizdį.

Taip pat nepamirškite, kad kuo storesnės ir šiltesnės juodos pėdkelnės, tuo storesni ir šiltesni turi būti drabužiai. 120 denų juodos pėdkelnės su vasarinėmis šifono suknelėmis atrodys keistai.

O kaip gi derinti raštuotas juodas pėdkelnes? Tegul tokios pėdkelnės lieka pagrindiniu akcentu jūsų įvaizdyje, tad prie jų rinkitės neutralius ir bazinius drabužius.

Kaip derinti spalvotas pėdkelnes?

Pirmą kartą spalvotas pėdkelnes pasauliui pristatė prancūzų mados dizaineris Christianas Dioras, norėdamas įnešti daugiau spalvų į savo neeilinę kolekciją. Tačiau realiame gyvenime neretai iškyla klausimas, kaip nesuklysti derinant jas savo įvaizdyje. Spalvotos pėdkelnės visada puikiai atrodo monochrominiame įvaizdyje, kuomet jūs nuo galvos iki kojų apsirengusi vienos spalvos, bet skirtingų jos atspalvių drabužiais ir aksesuarais.

Taip pat niekada nesuklysite, jeigu derinsite avalynę prie pėdkelnių. Pėdkelnių spalvos avalynė vizualiai prailgina jūsų kojas ir „nedalina“ silueto. Tai puikus sprendimas ne tik žemaūgėms, bet ir plius dydžio merginoms.

Jei pėdkelnės bus tos pačios spalvos kaip jūsų sijonas, įvaizdis įgaus vientisumo ir suveiks tas pas vizualinis efektas kaip su avalyne – jūsų kojos atrodys ilgesnės.

Vienas spalvotų pėdkelnių minusas – jos vizualiai suteikia papildomos apimties ir pritraukia aplinkinių dėmesį prie jūsų kojų, tad jeigu nesate dailių kojų savininkė, rinkitės tamsesnes spalvas, pavyzdžiui, tamsiai mėlyną, sodrią vyno, tamsiai rudą, žalią ir kitas.

Kaip derinti pėdkelnes prie basučių?

Daugeliui toks derinys vis dar kelia nerimą. Nepaisant to, šis sprendimas jau nieko nebestebina. Derinant pėdkelnes su atvira avalyne svarbiausia – teisingai sudėlioti akcentus. Tinkamas pasirinkimas – basutės ant masyvaus kulno ir storos matinės pėdkelnės. Spalva reikšmės neturi – juoda, žirnelių raštas ar ryškios spalvotos.

Kokių pėdkelnių vengti?

Nesirinkite stambių dryžių pėdkelnių, jos ant kūno atrodo vulgariai, o linijos pavirsta bangomis.

Taip pat venkite tinklinių pėdkelnių, jos buvo populiarumo viršūnėje 2016 metais, tačiau šiandien toks modelis yra antitendencijų sąraše. Pėdkelnės-kojinės taip pat tinka tik tuomet, jei esate paauglė, suaugusiai moteriai rekomenduoju jų vengti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)