Ką rengtis ir ko tikrai nesirengti skirtingiems figūros tipams, kaip atlikti savo spintos reviziją, kokie drabužiai tiesiog privalo būti kiekvienos moters spintoje, su kokiais iš mados išėjusiais „trendais“ laikas atsisveikinti, kaip apsipirkti, kad visuomet turėtum, ką apsirengti, kaip „pataikyti“ į teisingą aprangos kodą ir kas stilinga grožio srityje – tik keletas iš temų, kuriomis savo šou kalbės viena ryškiausių stiliaus ikonų.

Be stiliaus patarimų, netikėtų šou elementų ir muzikos žvaigždžių pasirodymų, kuriuos kol kas Agnė nori palikti paslaptyje, renginio organizatoriai žada ir ne vieną staigmeną žiūrovėms. Šou pradžioje Agnė paskelbs vieną laimingąją, kuriai savo srities grožio ir stiliaus profesionalai suteiks visišką išvaizdos bei stiliaus transformaciją.

„Savo socialinių tinklų paskyrose jau greitai paskelbsiu konkursą, kurio metu kviesiu visas į šou bilietus nusipirkusias moteris, trokštančias atsinaujinti, registruotis užpildant specialią formą. Vieną laimingąją šou metu pakviesiu į užkulisius, kur didžiulė profesionalų komanda pakeis ją nuo galvos iki kojų. Čia kalbame apie šukuoseną, makiažą ir, žinoma, visiškai naujus drabužius, kurie pabrėžtų geriausias laimėtojos savybes“, – apie vieną iš staigmenų žiūrovėms pasakoja A. Jagelavičiūtė.

Tačiau tai – ne vienintelė staigmena renginio metu. A. Jagelavičiūtė vienai žiūrovei dar iki šou atliks spintos reviziją, o renginyje padovanos visiškai naują garderobą.

„Bilietus nusipirkusių moterų netrukus laukia ir dar vienas konkursas, kuriame viena nugalėtoja galės laimėti savo spintos reviziją. Tai reiškia, kad aš atvyksiu į jos namus ir peržiūrėsiu visą spintos turinį bei atrinksiu drabužius, kurie jai netinka, yra morališkai pasenę ar visiškai išėję iš mados. Tačiau staigmenos laukia ir kitų – renginio partneris akinių parduotuvė „Fielmann“ ruošia loteriją.

Joje žiūrovės turės galimybę laimėti garsiausių dizainerių akinius, kuriuos vienai laimingajai čia pat scenoje priderinsiu prie jos veido tipo ir stiliaus“, – apie staigmenas renginio metu pasakoja A. Jagelavičiūtė.

Pirmasis Lietuvoje stiliaus šou „Lažinamės, tu turi, ką apsirengti“ jau gruodžio 4 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje. Bilietus galite įsigyti Tiketa.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)