Prisiminkite Disnėjaus personažus, ypač piktas, stiprias, valdingas ir stilingas moteris, tarkime, Sniego karalienę arba Kruelą De Vil. Pirkti kostiumų iš internetinių parduotuvių šį kartą nerekomenduoju, kadangi visą įvaizdį galite susikurti iš turimų drabužių. Pagrindinis šių personažų bruožas – ryškus ir išskirtinis makiažas, kurį be vargo atliks kiekviena vizažo meistrė arba, jei turite įgūdžių, pasidarysite pati.

Įkvėpimo semtis taip pat galite iš mados ikonų Marilyn Monroe, Audrey Hepburn – Helovino naktį puoškitės elegantiškais rūbais, paverskite savo įvaizdį rafinuotu. Vilkėkite mažas juodas sukneles, segėkite perlus, apsiaukite klasikinius aukštakulnius ir visas naktį siautėjančias raganas paliksite antrame plane.

Žvilgtelėkite ir į šių metų „Met Gala“ pobūvio svečių nuotraukas – jie gali pasitarnauti kaip įkvėpimo šaltinis.

Jei norite, transformuokitės į moteris-kates arba zuikučius, bet darykite tą apgalvotai ir subtiliai. Juoda – šios nakties karalienė, šia spalva galite drąsiai puoštis nuo galvos iki kojų. Odiniai, nėriniuoti rūbai puikiai tiks toms, kurios nori savo kostiumui suteikti prabangos.


Prisiminkite vaikystės svajonę ir norą būti panašia į lėlę Barbę. Helovino naktį dėkitės ant galvos tiarą, klijuokite ilgas blakstienas ir lūpas dažykite ryškiai rožiniu blizgiu, taip įsikūnydamos į savo vaikystės mūzą. Šiek tiek drąsesnėms, norinčioms atsiriboti nuo išpūsto grožio kulto, siūlyčiau žvilgtelėti į plastikos chirurgija apsėstas merginas ir vieną dieną pabūti jų kailyje – bintuokite krūtinę, galvą, lūpų pieštuko pagalba kelissyk pasididinkite lūpas, nebijokite atrodyti perdėta – juk to ir siekiate.

Būkite kūrybingos ir prisiminkite mokyklos dienas, kai šventei ju puošdavo mamos – jos net iš turimų menkniekių sukurdavo ypatingus kostiumus.

Nepamirškite, kad Helovinas nėra „saldi“ šventė, tad romantiškam įvaizdžiui pridėkite šiek tiek aštrumo. Prie Audrey Hepburn mažos juodos suknelės puikiai tiks vampyro dantys, prie aksominio kostiumo ir smailianosių – paklaikusio vilkolakio kontaktiniai lęšiai. Net ir Marilyn Monroe įvaizdžiui naujo skambesio suteiksite, jei suknelę apliesite dirbtiniu krauju arba tiesiog ištepsite raudonu lūpdažiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)