Kaip rašoma pranešime spaudai, naują „Coocoomos“ rudens ir žiemos kolekciją pristato modelis, stilistė Asta Valentaitė.

„Asta buvo pirmoji moteris, prieš 5 metus tapusi mūsų prekės ženklo ambasadore. Simboliška, bet, būtent po penkių metų, kai atveriame savo naujos studijos duris ir švenčiame tokį mažą jubiliejų aš vėl norėjau matyti Astą pristatančią šią jubiliejinę kolekciją. Labai džiaugiuosi, kad tada ji patikėjo mano idėja ir leidosi į tokią avantiūrą. Man ji yra moteriškumo, grakštumo simbolis būtent tokia, kokią aš įsivaizduoju mūsų prekės ženklo moterį“, – pasakoja dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

„Kurdami ir pristatydami šią naują kolekciją, išsikėlėme sau tikslą iš arčiau parodyti klientams, kaip mes dirbame, kur yra siuvami ir konstruojami mūsų drabužiai, todėl fotosesijai neatsitiktinai pasirinkome ne tradicinę vietą, bet siuvyklą, su kuria dirbame nuo pat prekės ženklo įkūrimo pradžios ir yra siuvami mūsų drabužiai ir prototipai.

Norėjosi parodyti kuo daugiau savo kūrybinių užkulisių, kaip gimsta visas grožis, ir kiek daug darbo lieka užnugaryje. Labai įdomu buvo ir pačią Astą pamatyti kitokioje aplinkoje, kitokioje stilistikoje nei esame pripratę matyti. Tai buvo iššūkis mums visiems“ – pasakoja dizainerė Rūta Mackevičiūtė.

Nauja rudens ir žiemos kolekcija tai klasikos, minimalizmo, gatvės stiliaus tendencijų samplaika. „Tarp naujienų, šį sezoną pristatome elegantiškus bet kartu sportiškus kašmyro, vilnos audinių paltus dekoruotus avikailiu, audinės, lapės kailiu. Paltų audinys ypatingas, nes pagamintas pagal specialią technologiją ir būdamas plonas sugeba labai gerai išlaikyti šilumą. Kaip visada, žiemos kolekcijoje vyrauja „oversized“ tipo kašmyro megztiniai, kurie yra nepakeičiami žiemos sezono drabužiai.

Taip pat turime keletą modelių šiltų vilnos kelnių ir puošnių suknelių skirtų šventiniam sezonui. Naujoje kolekcijoje pirmą kartą žiemos sezonui turime avalynę – sportinio tipo batelius su natūraliu kailiu ir tradicinius suvarstomus aulinukus grubesniu padu“, – pasakoja Rūta Mackevičiūtė. Kolekcija skirta kokybės ir stiliaus ieškančiai moteriai, kuri vertina drabužių ilgaamžiškumą, visi drabužių modeliai yra skirti dėvėti tikrai ne vieną sezoną.

Asta Valentaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)