Pasak pačios drabužių kūrėjos, naujausia „Laura Daili 2020“ rudens-žiemos kolekcija apjungia 20-imt jos kūrybos metų.

Kolekcijos pristatymą galite išvysti DELFI TV vaizdo įraše:


„Naujausia „Laura Daili 2020“ kolekcija atspindi mano ankstesnių metų kūrybą. Visada žavėjausi išgryninta forma, skulptūriškumu, plokštumos estetika, netradiciniu kirpimu bei aštrių detalių panaudojimu drabužyje. Naująjį sezoną pasitinku jau dvidešimtą kartą, todėl mano kolekcijoje atsirado tai, ko dar niekada nesu pritaikiusi“, – apie kolekcijos užmojus pasakojo dizainerė.

Podiumas šįkart buvo nutiestas viešbučio „Courtyard by Marriott“ terasoje. L. Dailidėnienė ne atsitiktinai kolekcijos pristatymui pasirinko netradicinę erdvę.

„Kodėl pasirinkau kolekciją pristatyti lauke ir dar spalio pabaigoje? Tai dar vienas iššūkis. Kolekcijos drabužiai nepavaldūs laikui, tai drabužiai, kurios galima nešioti šiltuoju sezonu, tačiau juos galima pritaikyti ir šaltuoju metu.

Prieš kelis metus savo kolekcijos pristatymą surengiau Neries krantinėje, kur modeliai lipo iš ką tik atplaukusio laivo, tad turbūt jau aišku, kad nevengiu ekstremalių sąlygų. Taip yra dėl to, nes siekiu pačio geriausio rezultato“, – sako dar sau vieną iššūkį išsikėlusi dizainerė.

Vakaro svečius ir jų įvaizdžius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)