Mugės metu vyks stilingas madų šou. Čia bus pristatomos naujausios rudens – žiemos sezono kolekcijos, sukurtos iš mugės dalyvių asortimento. Tai bus maloni atrakcija renginio lankytojams bei puikus įkvėpimas garderobo atnaujinimui, nes stilistų sukurti modelių deriniai leis jums puikiai įsivaizduoti save vilkint vienu ar kitu drabužiu arba aksesuaru, rašoma pranešime spaudai.

Neretai drabužis ant pakabos ir ant žmogaus gali atrodyti visiškai skirtingai, o šio madų šou metu lankytojai galės ne tik pamatyti kaip konkretus rūbas atrodo ant kūno, bet ir įvairius to drabužio derinius su kitais rūbais ir stiliais. Mugės ir madų šou metu lankytojai išvys tokių žinomų šalies kūrėjų kolekcijų pristatymus kaip „Kristi Andress“, „Rudnė“, „Diana Paukštytė“ ir daugelio kitų.

Kita maloni atrakcija bus skirta jaunesniems mugės lankytojams – vaikams bei paaugliams. Renginio organizatoriai bendradarbiaudami su modelių mokykla „MPodiumas“ surengs išskirtinį konkursą pavadinimu „Aš madinga“.

Tai mados ir stiliaus konkursas vaikams bei paaugliams, kuriame jie galės dalyvauti tiek individualiai, tiek komandoje. Konkurse, dalyviai save išreikš per madą ir stiliaus pajautimą. Jie bus suskirstyti į kategorijas pagal amžių ir nominuoti skirtingoms nominacijoms. Konkurso laimėtojai bus apdovanoti stilingais organizatorių bei rėmėjų prizais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją