„Tai didžiausias lietuviškos mados išpardavimas, kuriame jau išpopuliarėję kūrėjai išparduoda vienetinius kolekcijų pavyzdžius ir ankstesnių kolekcijų likučius“, – kalbėjo išpardavimo organizatorė Aušra Prasauskaitė.

Ji pridūrė, kad mados maratonas skirtas ne tam, kad dizaineriai pralobtų iš parduotų prekių, o tam, kad jų studijose atlaisvėtų vietos naujoms kolekcijoms, o senos, vietą užimančios prekės būtų realizuotos.

Didysis dizainerių išpardavimas

Išpardavime apsilankantys pirkėjai – labai skirtingi. Nuo paauglių iki šešiasdešimtmečių, nuo lietuvių iki užsieniečių, nuo taupančių iki pasiturinčių. „Čia apsiperka ir stilistai, ir žinomi žmonės. Tad ir pasiūla formuojama atitinkamai“, – kalbėjo organizatorė.

Išpardavimas vyks ne tik Vilniuje – kiek vėliau jis kelsis ir į Kauną. Iš viso parduodama apie 3 tūkst. moteriškų, vyriškų ir vaikiškų drabužių bei aksesuarų. Tačiau galvojantiems, kad geriausias prekes išgraibstys per pirmas dienas, neverta nukabinti nosies, nes prekystaliai reguliariai papildomi naujais drabužiais.

Kainos išpardavimo metu svyruoja nuo 9 Eur iki solidžių ir ne visiems įkandamų 500 Eur, tačiau didžioji prekių dalis, vis dėlto, įkainota 50-150 Eur. Brangu tiek mokėti už drabužį, ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas.

„Tam, kad pirkėjams geras kainas, reikia derėtis su dizaineriais. Tai pavyksta, nes išpardavimas organizuojamas ne vienerius metus, o ir parduodame daug prekių“, – kalbėjo A. Prasauskaitė.

Kviečiame apsižvalgyti, ką šį sezoną iš dizainerių galima įsigyti pigiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)