Fuksijų rožinė, miško žalia ir ryškūs jų deriniai, švelniai kreminė, pelenų rožinė – rudens ir žiemos sezono spalvos tampa atsvara pilkai juodai tamsiojo sezono romantikai. Atviros nugaros, gilesnės iškirptės – duoklė subtiliam flirtui, rašoma pranešime spaudai.

Šaltojo sezono kolekcijoje kasdienis praktiškumas ir saikinga elegancija persipina su subtiliu puošnumu. Visas sukneles vienijantis bruožas – ilgaamžis, laikui nepavaldus dizainas, įprasminantis klasikinės elegancijos sąvoką.

Rudens – žiemos kolekcijoje ir vėl dominuoja proginės suknelės – nuo mini iki maxi ilgių, skirtos įvairioms progoms, kai norisi atrodyti kitaip nei kasdienybėje. Šalia gausos naujų suknelių savo pozicijas oriai laiko ir prekių ženklo identitetą jau seniai formuojančios suknelės-marškiniai bei švarko tipo suknelės.

Šaltojo sezono nuotaiką skaidrina ir ryškus raštas – gėlėtas fuksijų ir žalios spalvų derinys. Į vienspalvę rudens / žiemos tendencijas jis įneša šiek tiek chaoso – intensyvios spalvos sukuria tvirtą, bet žaismingą suknelių charakterį. Subtilią prabangą sukuria į audinius įpinami blizgūs siūlai, netradicinės faktūros audiniai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)