Candela Pelizza

@candela_________

Instagramo tinklaraštininkė Candela Pelizza fotografuojasi italų laikraščio „Gracia“ viršeliui ir lepina gerbėjus – pusę milijono sekėjų instagrame – vaizdais iš Mados savaitės. Neseniai ji pakeitė plaukų spalvą – iš brunetės virto ryškia blondine. Nauja plaukų spalva merginai taip tinka, kad Mados savaitės metu ją vaikėsi visi paparacai. Jos mėgstami deriniai – aukštakulniai ir kokia nors neįprasta suknelė.

Chloe Charrush

@louloudesaison

Mados konsultantė iš Paryžiaus, kuriai patinka seksualūs boho chic stiliaus įvaizdžiai, gatvės stiliaus žvaigždė, tinklaraštininkė, puikiai nusimananti stiliaus klausimais. Ši mergina dėvi įvairius madingus derinius taip, tarsi pati būtų juos sugalvojusi. Sekti Chloe įdomiau per gatvės stiliaus kroniką, bet ir instagrame rasite daug įdomių dalykų.

Gilda Ambrosio

@gildaambrosio

Žavi mergina, instagramo tinklaraštininkė, madingo prekės ženklo „Attico“ viena iš savininkių Gilda Ambrosio nesidrovi vilkėti ultramini ir labai ryškių drabužių. Jos stilius patiks tiems, kas nekantriai laukia prancūzų dizainerio Hedi Slimane, „Versace“, „Zadig & Voltaire“ kolekcijų pristatymų.

Erika Boldrin

@erika_boldrin

Modelis, tinklaraštininkė, kuri anksčiau rašė apie madą svetainėje „Me Free Choice“ (deja, nuo šių metų kovo svetainė nebeatnaujinta), iš esmės demonstruoja savo meną gyventi – brangias jachtas, gražius vyrus, vintažinius batus ir daugelį kitokių prabangaus gyvenimo elementų. Bet kažkodėl nuo tų nuotraukų nepasidaro koktu – Erika moka pateikti prabangą taip, tarsi tai – menas. Todėl ir įdomu ją stebėti. Ją patartina sekti tiems, kas mėgsta įvaizdžio paprastumą, lakoniškumą, vertina ne kiekybę, o kokybę.

Tine Andrea

@tineandreaa

28 m. jauna moteris iš Norvegijos kuria savo tinklaraštį apie madą nuo 2006 m. 2006-aisiais niekas nebūtų pagalvojęs, kad tokių svetainių autoriai taps laukiamiausiais Mados savaitės svečiais, bet štai išmušė jų valanda. Ji mėgsta smarkiai per didelius megztinius, kostiumus, švarkelius, odines rankines – žodžiu, po jos instagramą patartina pasidairyti, ieškant įkvėpimo aprangai į darbą biure.

Chiara Totire

@chiaratotire

Chiara Totire galėtų būti palaikyta „Etro“ ir „Missioni“ mūza – toks autentiškas jos garderobas. Į Mados savaites ji rengiasi paprasčiau – pvz., vilki džinsinį kombinezoną. O šiaip Chiarą įprasčiau išvysti su ilga etniniais raštais marginta suknele ir masyviais batais, pvz., „Dr. Martens“. Jos stilius patiks toms, kurios nepaiso stiliaus reikalavimų ir nenori atsisveikinti su vasara.

Emili Sindlev

@emilisindlev

Mergina su ilgais gelsvais plaukais – stilistė iš Stokholmo. Kalbama, kad jos stilius – šiuolaikinė Carrie Bradshaw (serialo „Seksas ir miestas“ veikėja) versija – plazdančios suknelės, vintažinės rankinės ir brangus apavas. Patartina sekti, jei skubiai reikalingas romantiškas įvaizdis, bet trūksta idėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)