– Agneta, koks yra geriausias stiliaus patarimas, kurį esate gavusi?

– Į galvą ateina vienas posakis – „mažiau yra daugiau“.

– Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai?

– Aukštosios mados drabužių kolekcionavimą galėčiau prilyginti meno kūrinių kaupimui, tačiau net ir turint didelį biudžetą, viską galima sugadinti „persūdžius“.

Mano atveju geriausiai pasiteisina mix and match taisyklė, kai brangus švarkelis derinamas su laisvalaikio džinsais ir baltais marškinėliais. Bet šiuo metu yra didelis greitosios mados drabužių pasirinkimas ir, kruopščiai atsirinkus perliukus, galima atrodyti labai stilingai prisilaikant biudžeto.

Redos Mickevičiūtės nuotr.

– Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų…?

– Galvoje sukasi tik vyrų pavardės... Pavyzdžiui, Mantas Petruškevičius niekada nenusileidžia stilingiausiam italui.

Ne visada sutinku su moterų pasirinkimais – vienos rengiasi pernelyg konservatyviai ir ne pagal savo amžių, su mažai fantazijos, o kitos jos turi net per daug.

– Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo?

– Džinsai!

– Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje?

– Šiuo metu pasidaviau ir atsidaviau gyvūnų raštams.

– Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone?

– Nesu konsultavusis su stilistu, manau, tai labiau ponioms reikalinga paslauga. Aš pasikliauju savimi ir kelių draugių nuomonėmis.

– Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis?

– Jeigu būtų kur nuomotis, manau nuomočiausi, nes tai yra pirkinys vienam vakarui. Ką vėliau daryti su ilga puošnia raudona suknele? Deja, šiandienis nuomos pasirinkimas manęs netenkina ir drabužį tenka pirkti. Tačiau prieš pirkdama renkuosi ilgai, turėdama vilčių pritaikyti drabužį skirtinguose vakarėliuose.

Tiesa, turiu „Chanel“ mados namų suknelę, kurią vilkėjau antrąją vestuvių dieną ir daugiau jos nebedėvejau, tad, manau, proginės suknelės yra labiau nuostolis, negu investicija.

– Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti?

– Na, deimantai visada bus geriausi merginų draugai, tik siūlau pirkti mažus ir kokybiškus, o ne didelius, bet prastos kokybės. Beje, mano anyta yra sakiusi, kad deimantai iki 12 valandos dienos yra vulgaru. Aš palaikau jos nuomonę – dienos metu nereikia užsidėti visų sukauptų brangenybių.

– Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas?

– Šiuo metu pamėgau diržus-rankines, angliškai vadinamus belt bag. Kadangi piniginę man atstoja telefono dėklas, per liemenį sujuosiamoje rankinėje telpa viskas, ko reikia.

– Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti?

– Kailinių iš narvuose laikomų gyvūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)