Iškilmingame ir elegantiškame renginyje susiburia daug svarbių ir garbių kultūros, švietimo bei politikos atstovų. Tad ir šių žmonių apranga – neatsitiktinė. Daugelis jų pasirinko Prancūzijos vėliavos spalvoms būdingą koloritą – mėlyną, baltą ir raudoną spalvas. O elegancija ir subtilaus skonio pajutimas sudėliojo visus taškelius ant „i“.

Moterys puošėsi mėlynomis suknelėmis ar sijonais, vilkėjo raudonas palaidines ar švarkus, vyrai rinkosi mėlynos spalvos kostiumus, kuriuos derino su baltais marškiniais.

Dažnas semiasi stiliaus suvokimo iš prancūzų, tas jaučiama ir smulkiose aprangos detalėse ir aksesuaruose, kuriais šventės metu dabinosi vakaro svečiai.

Niekas savo apranga nepersistengė ir rinkosi tvarkingus ir neperkrautus stiliaus derinius bei minimalius akcentus aprangoje.

Pagrindiniai puošybos elementai – rankinės, sagės, kaklaraiščiai ir kaklo papuošalai, kurie įvaizdžiui suteikia išskirtinumo ir patraukia aplinkinių dėmesį.

Pamatykite, kur stiliaus akcentus sudėliojo Prancūzijos nacionalinės dienos minėjimo svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)