J. Perminova – liekna, daili, kojos – iki liemens. Ji ramiai vaikštinėja po Europos sostines vilkėdama išskirtinius „Chanel“ drabužius.

Savitas stilius anksti išskyrė Jeleną iš bendraamžių tarpo: „Pradinėje mokykloje per kalėdinį karnavalą visos mergaitės buvo persirengusios snaigėmis, o aš buvau geltonas viščiukas. Labai svarbu būti asmenybe.

Man buvo devyneri, kai supratau, kad mano stilius stipriai skiriasi nuo kitų. Mėlyni plaukai, prie rankinės prisegta lapės uodega, džinsai su pačios prisiūtomis žvaigždutėmis – iš pradžių žmonės stebėjosi, paskui ėmė klausinėti: „Kur gavai?“

Jelena su A. Lebedevu susipažino keistomis aplinkybėmis. Būnant vos šešiolikos, Jeleną suėmė už narkotikų pardavinėjimą Novosibirsko naktiniame klube.

Jelena Perminova

„Ji bendradarbiavo su teisėsaugininkai ir vos nežuvo“, – 2009 m. pasakojo A. Lebedevas laikraščiui „Time“. Policijai nepavyko suteikti jai apsaugos už tai, kad padėjo suimti vietos narkotikų prekeivius. Taigi A. Lebedevas, kuris tuo metų buvo Dūmos narys ir siekė liudininkų apsaugos programos patvirtinimo, ėmė rūpintis jos saugumu. J. Perminova pradėjo studijuoti ekonomiką Maskvos universitete, galiausiai ji ir A. Lebedevas vienas kitą pamilo.

Tiesa, 32 m. moters, kuri kartu su sutuoktiniu turi tris vaikus, gyvenime pastaraisiais metais nemažai streso. 2011 m. jos vyras televizijos laidoje stumtelėjo turtuolį Sergejų Polonskį ir buvo apkaltintas chuliganizmu, politine neapykanta. A. Lebedevui priklauso ir rusų leidinys „Novaja Gazeta“, garsėjantis kritika Rusijos valdančiajam elitui.

J. Perminova nelinkusi komentuoti sutuoktinio kovos už spaudos laisvę Rusijoje. „Jaudinuosi, bet jis tai daro dėl žmonių. Atsiprašau už patetišką toną“, – kartą sakė ji. – Tikiu meile, kaip dainuoja mūsų šeimos draugas Eltonas Johnas, tačiau tikiu ir nepriklausomomis politinėmis institucijomis, politine kompetencija, nepriklausoma teise, laisva spauda ir laisvais rinkimais.“

Šiuo metu Jelena atlieka ilgakojės blondinės vaidmenį prašmatnių rusų moterų būryje, kurį tinklaraštininkai ir fotografai vadina rusių šutve.

„Rusų stilius stipriai pasikeitė. Ir ačiū Dievui, – sako J. Perminova. – Anksčiau buvo labai svarbios firmos. Visi norėjo pasirodyti, kad yra turtingi. Man tai niekada nepatiko.“

Jelena Perminova

Kartu su dizainere Uljana Sergejenko, mados žurnaliste Miroslava Duma ir dizainere Vika Gazinskaja J. Perminova žavi unikaliais ansambliais. J. Perminova sugalvoja tokių derinių, kurie, regis, niekam kitam nešautų į galvą – ar tai būtų kostiumėlis su šortais ir plačiu, vilnoniu Tommy Hilfgerio paltu, ar nuo galvos iki kojų geometrinių raštų Giambattista Valli drabužiai.

Tiesa, ji mielai vilki tiek „Zara“, tiek „Givenchy“ mados namų drabužius ir gali suderinti tigro kailio rašto „Kenzo“ džemperį su apgludusiais „Levi“ džinsais.

„Per pirmą kelionę į Niujorką Aleksandras sako: „Eik į „Bergdorfą“ ir ką nors nusipirk.“ Visi drabužiai mane taip sužavėjo, kad negalėjau išsirinkti. Taigi nusipirkau džinsus ir nešiojau su jo sportine palaidine su gobtuvu ir dideliu Stepheno Websterio kryžiumi ant kaklo. Eidavau ir visi į mane žiūrėdavo, tada ėmiau suprasti, ko noriu ir kodėl tokia apranga tinkamiausia Niujorkui. O galėjau nusipirkti „Dolce“ vakarinę suknelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)