Pademonstruoti aukštosios mados modeliai atrodė idealiai tinkami intelektualiai popietės veiklai bibliotekoje, todėl nekeista, kad šou podiumu tapo aukštomis knygų lentynomis apstatyta erdvė.

Kolekcijos autorė V. Viard – ilgametė buvusio „Chanel“ kūrybos vadovo K. Lagerfeldo bendražygė. Po garsiojo dizainerio mirties šių metų vasarį kaip tik jai ir buvo patikėtos jo užimtos pareigos.

„Chanel“ mados namai liko ištikimi daugybei elementų, metų metus masinančių stiliaus žinovus ir pasiturinčius klientus. Visgi šį prekės ženklą garsinantys tvido kostiumai kiekvieną sezoną papildomi ir keletu naujų detalių.

„Chanel“ aukštosios mados kolekcija

Antradienį surengtas kolekcijos pristatymas – vienas iš Paryžiaus aukštosios mados savaitės renginių. Šį šou pagrįstai galima vadinti aukščiausios klasės meistriškumo demonstracija. V. Viard sukurti modeliai, kaip antai violetinės spalvos plačių kelnių ir švarko kostiumai, nė kiek nenusižengė klasikinėms „Chanel“ taisyklėms, be to, dvelkė prabanga.

Manekenė Kaia Gerber pražingsniavo vilkėdama ryškiai rožinę, kelių sluoksnių besiplaikstančią suknelę. Buvo pademonstruota ir nemažai gaminių iš lengvo šifono.

Nors K. Lagerfeldas pirmenybę teikė gana aukštai iškilusiems podiumams, V. Viard nutarė pakerėti žiūrovus susikaupimo aurą spinduliuojančiu bibliotekos interjeru.

Kad būtų išlaikytas temos vientisumas, kai kurių manekenių aksesuarais tapo akiniai. Aukštos apykaklės, susagstomi švarkai ir XX amžiaus pradžioje damų dėvėtus jojimo drabužius primenantys ansambliai darė nepriekaištingos tvarkos ir rimties įspūdį, todėl kolekciją tikrai galima apibūdinti kaip pabrėžtinai lakonišką.

2019/2020 m. rudens ir žiemos aukštosios mados kolekciją išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)