„Ne pirmus metus dirbame su jau pripažintais ir dar mažai žinomais jaunais lietuvių kūrėjais. Vertiname bendradarbiavimą su kuriančiais ir dirbančiais Lietuvoje, kurie renkasi ekologiškus ir socialiai atsakingus verslo modelius, atitinkančius mūsų grupės vertybes. Agnės Gilytės Spintos kapsulės koncepcija atitinka tai, ką vertina mūsų tinklo klientai: tai – stilius, kokybė ir patogumas“, – teigia „Aprangos“ grupės pirkimų direktorė Ilona Šimkūnienė.

Spintos kapsulė – greitai savo pirkėją atradusi koncepcija, jau turi nuolatinių klientų ratą. Vienas didžiausių jos privalumų – vos keliais pirkiniais galima išplėsti savo drabužių spintą ir jų derinimo galimybes. Tai jokiam sezonui ar tendencijai nepriskiriami, iš mados neišeinantys, lengvai derinami, kokybiški ir universalūs drabužiai, derantys tiek tarpusavyje, tiek su spintoje jau esančiu garderobu.

„Šią koncepciją kūriau galvodama apie savo klientes bei visas kitas moteris, stovinčias prie atvertos spintos, apsisiautusias chalatu ir naršančias pakabas. Ji gimė iš mano, kaip stilistės patirties, formuojant skirtingų moterų spintas, padedant joms apsipirkti ir kuriant skirtingus derinius.

Spintos kapsulė – sprendimas visais atvejais, kai vieni vienspalviai marškinėliai, gero kirpimo kelnės ar universalus sijonas leidžia akimirksniu susikurti tos dienos nuotaiką atitinkantį stilių ir jaustis patogiai“, – apie Spintos kapsulės gimimo užkuliusius pasakoja A. Gilytė.

Agnės Gilytės pristatomi golfai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)