Drėgnų plaukų įvaizdis ir žėrintis makiažas – šio sezono mados topuose. Tendencijų sąraše kelis artimiausius metus vyraus plaukų tekstūrą išryškinantys šukavimai bei blizgantys akių šešėliai, rašoma pranešime spaudai.

Profesionalų komanda: fotografė Monika Dovidaitė, vizažistė Jurga Kartu, plaukų stilistė Anželika Wojc ir dizainerė Aurelija Beliakaitė, įkvėptos žvaigždės pasirodymo, atkartojo jos stilių, taip norėdamos pasidalinti naujausiomis tendencijomis ir pakviesti būti drąsesnėms eksperimentams savo klientes.

Pasak plaukų stilistės tokią šukuoseną galima rinktis įvairioms progoms: „Atrodytų, tokia šukuosena nelengvas iššūkis karštą vasarą, nes ji turi išlikti nepakitusi visą dieną, o gal net ir naktį! Laimė, kad pasitelkus tokiam sušukavimui tinkamas priemones, šį įvaizdį galima lengvai susikurti ir namuose.

Tai tobulas pasirinkimas ne tik siautulingam vakarėliui su draugais ar atostogaujant, bet ir puiki idėja drąsiomis, išskirtinumo ieškančioms nuotakoms.“

„Moterys dažnai bijo per ryškaus makiažo, klasikinių technikų, tačiau toks makiažas puikiai tinka daugeliui progų. Man asmeniškai buvo įdomu atkartoti Kim makiažą, kadangi jis atliktas panaudojant vieną iš klasikinių, vertikalią šešėliavimo, techniką, kuri retai naudojama, tačiau miksuojant su moderniais sprendimais gali suspindėti visiškai naujai. “, – pasakojo vizažistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)