Teisinga proporcija yra puikaus įvaizdžio pagrindas, tačiau JAV prezidentas atrodė susikaustęs dėl netinkamo pasiuvimo aprangos. Socialiniuose tinkluose taip pat netrūko pastebėjimų dėl prasto Trumpo įvaizdžio.

Tačiau jo sutuoktinė Melania Trump, kaip įprasta, skyrė didesnį dėmesį savo aprangai – „Dior“ 2019 m. pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekcijos suknelė ir baltos pirštinaitės išpildė karalienės pageidaujamą aprangos kodą.

Valstybinis banketas Bakingamo rūmuose


„White tie“ (liet. baltasis kaklaraištis) – pats formaliausias aprangos kodas, kuris rekomenduojamas iškilioms progoms, oficialiems priėmimams, puotoms, taip pat rekomenduojamas vykstant į operos ir baleto teatrą.

Privalomasis šio aprangos kodo elementas vyrams – juodos arba kitos tamsios spalvos frakas arba smokingas, baltos spalvos marškiniai ir liemenė, balta peteliškė.

Batai – beauliai, suvarstomi raišteliais, gali būti ir lakuotos odos. Kojinės turėtų būti tik juodos spalvos.

Įvaizdį galima pagyvinti ir aksesuarais, pavyzdžiui, laikrodžiu su grandinėle arba sąsagomis (juodos, auksinės spalvos). Diržas nėra deramas aksesuaras, jei vadovaujamasi šiuo aprangos kodu – vietoje jo reikėtų rinktis petnešas.

JAV prezidento įvaizdis valstybiniame bankete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)