Pirmadienio popietę M. Trump kartu su sutuoktiniu Donaldu Trumpu atvyko į Bakingamo rūmus, kur buvo pasitikti karalienės Elizabeth II, princo Charleso ir Kornvalio kunigaikštienės Camillos.

Vykdama trijų dienų vizito į Didžiąją Britaniją, M. Trump savo gerbėjų nenuvylė – jau pirmąją dieną ji davė toną viešnagei savo įvaizdžio pasirinkimais.

Iš privataus lėktuvo, kuriuo atvyko iš JAV, ji išlipo vilkėdama „Burberry“ palaidinę ir „Michael Kors“ sijoną, tad, natūralu, priėmimui karalienės valdose ji turėjo pasirinkti dar įspūdingesnį drabužių ansamblį.

Melania Trump, Donaldas Trumpas

Susitikimui su karaliene pirmoji ponia nusprendė vilkėti elegantišką tiesaus kirpimo „Dolce & Gabbana“ mados namų suknelę su dailiai kontrastuojančia tamsiai mėlynos spalvos apykakle ir dirželiu.

Pagrindiniu jos įvaizdžio akcentu tapo Hervé Pierre kurta skrybėlaitė, o eilutę užbaigė „Manolo Blahnik“ aukštakulniai.

Pastebėtina, kad M. Trump, prieš mindama karališkųjų rūmų slenksti, galėjo būti atlikusi namų darbus. Baltos ir tamsiai mėlynos (angl. navy) spalvos derinys buvo vienas mėgstamiausių šviesaus atminimo princesės Dianos. Jei įkvėpimo M. Trump iš tiesų sėmėsi iš širdžių karalienės, toks gestas gali būti palankiai įvertintas pačių britų.

Kaip pastebima užsienio žiniasklaidoje, įkvėpimo oficialiam vizitui M. Trump taip pat galėjo pasisemti iš praėjusio amžiaus Holivudo stiliaus ikonos Audrey Hepburn. Konkrečiau – iš jos personažo Elizos Dulitl filme „Mano puikioji ledi“.

Audrey Hepburn filme „Mano puikioji ledi“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)