„Norėjau šią vasarą kažko rytietiško, taip pat galvojau ir apie patogumą. Suknelės medžiagos sudėtyje yra lino, tačiau ji visiškai nesiglamžo, kas labai patogu keliaujant, kai tikrąja to žodžio prasme visus daiktus grūdame į lagaminą. Drabužis tinka ir į šventę, ir laisvalaikio aprangoje.

Man patinka sukurti tokį praktišką rūbą, kuris taupytų ir pinigus, ir laiką ieškant tinkamų variantų. Taip pat galvojau ir apie moterų figūras – suknelės puikiai maskuoja tai ką norime paslėpti, bet nėra maišai, kuriuose paskęstume.

Suknelės, kaip ir sijonai, 5 spalvų, kad atrastumėte tai kas labiausiai patinka. Taip pat juosiasi diržu kurį galite reguliuoti pagal savo figūros ypatumus“, – pasakojo K. Svilaitė.

Kaip teigia dizainerė, modelį pasirinko neatsitiktinai – tai Kristina Kulbušauskaitė – rinkodaros specialistė. Drąsi, šilta ir žemiška mergina – sukurianti aplink save malonius prisiminimus, tokia, kokiai ir skirta ši suknelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)