Vasarai skirtos spalvingos suknelės simboliškai žymi ir naują dizainerės kūrybos etapą. Pasirinkusi toliau dirbti išskirtinai laikydamasi individualaus siuvimo koncepcijos dizainerė siekia skatinti atsakingą vartojimą ir suteikti kiekvienai moteriai galimybę pabrėžti, atskleisti savo asmenybę.

Visų pirma, tausojami gamtos ištekliai, nes gaminama tiek, kiek yra užsakymų. Antra, moterys gerai apgalvoja, ko nori, investuoja į kokybę, o ne kiekybę ir neapsikrauna vadinamaisiais „emociniais“ pirkiniais, kuriuos siūlo greita, masinė mada.

Naujoji kolekcija skirta toms, kurios mėgaujasi ir darbu, ir atostogomis, vertina aktyvią kasdieną ir ramų neskubėjimą per šventes. Kolekcijoje dominuoja ryškūs, drąsūs atspalviai: koralo, raudona, fuksijos, mėtinė žalia, mėlyna ir geltona.

Naujausia dizainerės kolekcija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją