Balandžio 25-ąją Naujojoje Zelandijoje bei Australijoje minima „Anzac“ diena – Australijos ir Naujosios Zelandijos armijos korpuso diena, – kuri 1915 metais abiejų valstybių kareiviams buvo dalyvavimo Pirmojo pasaulinio karo pradžia.

Kate Middleton kartu su princu Harry ketvirtadienio rytą dalyvavo pamaldose, skirtose atminti tūkstančiams žuvusių karių.

Šiai progai kunigaikštienė pasirinko vilkėti savo mėgstamos dizainerės Catherine Walker žalsvai mėlynos spalvos paltą-suknelę. Tradiciškai ir pagal karališkąjį protokolą – ilgis siekė kelius.

Prie savo įvaizdžio ji priderino dizainerės Rosie Olivia galvos apdangalą, žalios spalvos klasikinius aukštakulnius ir prie jų spalviškai derančią „Emily London“ delninę.

Makiažas – minimalus, toks, kokį oficialiems renginiams, vykstantiems dienos metu, mėgsta rinktis kunigaikštienė. Plaukai – preciziškai sušukuoti į kuodelį, jokių papildomų, ties veidu besiplaikstančių sruogų. Atrodytų, nieko išskirtinio, bet būtent tokie subtilūs elementai ir sudaro K. Middleton elegancijos formulę.

Kviečiame iš arti apžiūrėti K. Middleton įvaizdį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)