Nors įprastai kvietimuose yra pasufleruojamas vakaro kaltininkų pageidaujamas aprangos kodas, vykstant į L. Larionovos ir E. Rainio madų šou to neprireikia – per daugelį metų svečiai įprato šiam pristatymui puoštis atsakingai. Tiesa, šįkart dažna viešnia elegantiškas sukneles nustūmė į antrą planą ir pasirinko neįpareigojantį įvaizdį.

Prie fotosienelės svečiai pozavo vilkėdami ir subtilias kokteilines sukneles, ir padidinto dydžio kelnių kostiumus, ir net neoninius dviratininko šortus. Šioks toks stiliaus chaosas, tačiau kiekvienas svečias pasirinko sau įprastą ir priimtiną įvaizdį.

Tarp vakaro svečių buvo galima išvysti stilistę Agnę Gilytę, tinklaraštininkę Simoną Burbaitę, vizažistę Deimantę Kazėnaitę, verslininkę Alesią Mačiulis, stilistę Austėją Jablonskytę, dizainerę Kastę Svilaitę ir kt.

Daugiau vakaro svečių ir jų įvaizdžių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)