Praėjusiais metais – urbanistinis loftas ir betono grindys, o šįmet – klasicizmo epochą menanti Verkių dvaro erdvė. Jau daugiau nei dešimtmetį atskirai kuriantis, tačiau kolekcijas drauge pristatantis kūrybinis duetas – tarsi mados pasaulio yin ir yang – turintys skirtingą braižą, tačiau puikiai papildantys vienas kitą.

L. Larionova ir E. Rainys savo kūrybos gerbėjams kasmet pateikia vis daugiau staigmenų. Anksčiau kūrėjai žengė podiumu ir „Menų spaustuvėje“, ir Vilniaus Rotušėje, todėl keisti aplinką ir neprisirišti prie vienos vietos jiems yra įprasta praktika.

Nuo žodžių „elegancija” ir „subtili prabanga” neatsiejamas dizaineris E. Rainys šį kartą nepasikuklino su spalvomis: podiumas sužibėjo tyrumą simbolizuojančia balta, šįmet itin populiaria koralo, ryškia, kone neonine rožine, tamsiai alyvine, blizgaus sidabro spalvomis.

Romantizmo epochą atspindinčios kolekcijos modeliai dabinti žvyneliais, raukiniais, minimalistinėmis detalėmis ir su jais kontrastavusiais masyviais kaspinais.

Naujausia E. Rainio kolekcija:

Modernumas ir minimalizmas – L. Larionovos kolekcijų išskirtinumas. Kolekcijos ašimi tapo nepretenzingo ir neįpareigojančio stiliaus suknelės, padidinto dydžio kelnių ir švarkų kostiumai, klasikinio kirpimo paltai. Šįkart kūrėja gerbėjus pamalonino ir aksesuarais – ant podiumo modeliai žengė nešini vardinėmis rankinėmis.

Spalvos – ramios, nerėkiančios, prigesintos, tokios, kurios lengvai papildytų kiekvienos moters garderobą. Kūrėja nepašykštėjo ir permatomo audinio detalių, taip įnešdama į savo kolekciją šiek tiek lengvos erotikos.

Naujausia L. Larionovos kolekcija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)