Pastaruoju metu A. Valentaitė retai matoma Lietuvoje, nes ją Londone ilgam sulaikė mylimasis – britų verslininkas Glenas Manchesteris. Žinomos moters istorija tapo ašimi, iliustruojančią numerio temą – pasirinkimus, rašoma pranešime spaudai.

„Niekada nežinai, kas tavęs laukia, bet dabar tikrai džiaugiuosi ir mėgaujuosi gyvenimu. Manau, tai – vienas geriausių mano etapų“, – prisipažįsta stilistė ir modelis.

"Aš Ikona" pristatymo svečiai

„Pavasarinė „Aš Ikona“ skelbia laisvę rinktis – ne tik suknelės spalvą, bet ir tai, kaip nori gyventi, – sako žurnalo vyriausioji redaktorė Daina Žemaitytė. – Šiuolaikinė ikona renkasi būti tuo, kuo nori būti. Ir jai nesvarbu, ką apie tai galvoja kiti.“

Žurnalą leidžiantys „Virtuvės mitų griovėjai“ toliau tęsia savo renginių be fotosienelių idėją. Jas keičia įkvepiančių veikti žmonių pranešimai. Šįkart apie gyvenimo pasirinkimus kalbėjo Rima Olberkytė-Stankus, socialinių ir edukacinių projektų kūrėja.

„Mes linkę pamiršti, kaip svarbu kooperuotis, matyti ne tik save, bet ir aplinką, kitus žmones. Iš jų mes galime semtis idėjų ir drąsos rinktis ne visada populiarius, bet prasmingus dalykus. Todėl labai džiaugiuosi, kad šiame renginyje pranešimą skaitys Rima Olberkytė-Stankus, kurią drąsiai galima vadinti neformalaus ugdymo ambasadore Lietuvoje. Rima keičia žmonių gyvenimus ir aš didžiuojuosi, kad mes galime prisidėti bent prie dalies jos kuriamų projektų“, – sakė Alfas Ivanauskas, VMG idėjinis lyderis.

„Šiandien mes galime pasirinkti keistis ir keisti, tačiau lygiai taip pat mes turime laisvę nedaryti nieko ir tai taip pat bus mūsų pasirinkimas. Pirmuoju atveju laukia ilgas, sudėtingas, net lipimo per save kelias, tačiau dosnus atlygiu: savo stiprybių pažinimu, klaidomis, kurios moko, dalijimosi ir gerumo galia, šypsenomis ir dėkingumu tų, kuriems tavo pasirinkimas padarė taip lauktą pokytį.

Antruoju atveju tebūsime lūkesčiais gyvenantys žmonės, nepažinę ir nepanaudoję didžiausios mums dovanotos supergalios – būti atsakingam už save ir už kitą. Mano pasirinkimas kiekvieną dieną – keistis ir keisti“, – pranešimo metu kalbėjo R. Olberkytė-Stankus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)