Ne vieną kolekciją pristačiusi dizainerė įsitikinusi, kad lietpaltis – nepamainomas pavasario atributas. Tačiau visiems įprastą drabužį kūrėją norėjo perteikti šiek tiek kitaip. Todėl naujos dizainerės pavasarinės drabužių kolekcijos įkvėpimo šaltiniu tapo menininkės K. Dineikaitės paveikslai „Motinos Širdis“ bei „Flamingai iš praeities“.

„Kiekvienais metais pristatau naują temą ir naują drabužių kolekciją, kurioje atsispindi dabartis ir laiko emocija. Mano kolekcijos visuomet skiriamos jaunatviškai miesto moteriai, kuri ieško kokybės ir išskirtinumo. Todėl šie du paveikslai pasirinkti neatsitiktinai, vienas ryškus ir spalvingas, kitas ramių pastelinių spalvų“, – sako L. Dailidėnienė.

Naujos kolekcijos lietpalčių išskirtinumas – pamušalas. Impregnuoto audinio vienspalvių lietpalčių pamušalas pasiūtas iš vienetinio ir K. Dineikaitės paveikslų moktyvais marginto audinio.

„Paveikslą „Motinos širdis“ tapiau metus laiko, vartydama jį visais rakursais ir liedama dažus, mėtydama dažų „bombas“, švelniai spausdama dažus tiesiai iš tūbelės, vėl liejau lakus ir po to vėl mėčiau dažus. Šis paveikslas yra skirtas mano a.a. mamai, rašytojai ir Nepriklausomybės akto signatarei Vidmantei Jasukaitytei, todėl man tai itin jautrus momentas. Džiaugiuosi, kad susitikome su Laura ir įgyvendinome šį projektą“, – pasakojo K. Dineikaitė.

Plėtojant paveikslų temą, dizainerė lietpalčių kolekciją papildė spalvingais drabužiais bei kasdienę aprangą paįvairinančiais aksesuarais: šilko bei medvilnės skarelėmis, dideliais drobiniais krepšiais su stilingu užrašu „Paint Your Life“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją