Ši kolekcija – paskutinė, kurią kūrė šviesaus atminimo mados grandas, kadaise nubraukęs dulkes nuo „Chanel“ mados namų ir leidęs prabangos ženklui išgyventi renesansą.

Kolekcijos pristatymo būta didingo ir, kaip įprasta, kiek ekstravagantiško. Standartiniams podiumams ir „Chanel“ – nepakeliui.

Monica Bellucci, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Anna Wintour ir kitos ilgametės mados namų gerbėjos, tradiciškai, paskutinę mados korifėjaus kolekciją stebėjo iš pirmųjų eilių.

„Chanel“ gerbėjus šįkart į kalnų miestelį, o podiumą nuklojo sniegu – taip simboliškai atidavė pagarbą dizaineriui, gimusiam Hamburgo (Vokietija) užmiestyje. Svečiams buvo nurodyta neavėti aukštakulnių.

Kaip ir buvo galima tikėtis, per paskutinį dizainerio kurtos kolekcijos pristatymą, podiumu žengė jo mūzos – Penelope Cruz, Cara Delevingne ir Kaia Gerber. Kolekcijos pristatymo metu dizaineris buvo pagerbtas tylos minute, kurią nutraukė iš užkulisiu pasigirdęs jo paties balso įrašas.

Buvusi prancūzų „Vogue“ redaktorė Carine Roitfeld ir jos dukra manekenė Julia Restoin Roitfeld negalėjo suvaldyti ašarų šią jautrią akimirką, emocingas pristatymas apsiašaroti privertė ir podiumu žengusias manekenes.

„Chanel“ mados namų vairą po dizainerio mirties perėmė jo ilgametė kolegė ir bičiulė Virginie Viard.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)