Efektinga vakarinė apranga – būtų tai ilgą šleifinė suknelė ar moteriškas padidinto dydžio kostiumas (prisiminkite Lady Gagos pavyzdį) – vienas patikimiausių būdų atsidurti žiniasklaidos dėmesio centre, net jei garsenybė ir nepateko į nominantų sąrašus.

Tad nieko keisto, kad tokio lygio ceremonijai ruošiama ne vieną savaitę ar mėnesį. Kyla natūralus klausimas – kaip tuomet turtingi ir įtakingi sugeba prašauti pro šalį? Ar apdarus jie renkasi aklinoje tamsoje? Ar prieš vykstant į prašmatnią apdovanojimų ceremoniją pamiršta žvilgtelėti į veidrodį? O galbūt išsirenka nekompetetingą stilistą?

Šįkart tarp blogiausiai atrodžiusių garsenybių pateko tiek aktorė Rachel Weisz, nusprendusi, kad guminis suknelės viršus – puikus būdas pataikyti į vakaro aprangos kodo dešimtuką, tiek Sarah Paulson, pasirinkusi Brandono Maxwello suknelę apnuogintu juosmeniu. Ar toks sprendimas vizualiai išdarkė dailią moters figūrą? Neabejotinai taip. Puošnumo nepridėjo net kristalais dekoruota apykaklė.

Kodėl Zooey Deschanel pasirinko suknelę, kuri geriausiu atveju tinka nerūpestingoms atostogoms šiltuose kraštuose, bet ne aukščiausio lygio apdovanojimų ceremonijai – taip pat mįslė.

Kviečiame pasimokyti iš svetimų klaidų. Štai, kaip nederėtų rengtis į reikšmingą apdovanojimų ceremoniją:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)