Apie žemaūgius, neišvaizdžius žmones: Gyvenimas – ne grožio konkursas, būna šaunių neišvaizdžių žmonių. Tik negaliu pakęsti bjaurių, neišvaizdžių vyrų. Moterys gali būti žemo ūgio, bet vyrams tai siaubinga sunku. Šito jie niekada gyvenime nepamiršta... jie nedori ir nori tave nužudyti.

Apie žmones, kurie piktinasi plonais modeliais: Jie – riebios mumijos, sėdinčios su spragėsių dubeniu priešais televizorių ir bumbančios, kad modeliai negražūs.

Apie buvusius draugus ir „Chanel“ mūzą – Ines de la Fressange: Linkiu jai kuo didžiausios sėkmės, jei tik man nereikės jos matyti ir neteks girdėti apie ją kalbant.

Apie popdainininką Sealą: Nesu dermatologas, bet tokios odos kaip jo tikrai nenorėčiau. Mano oda atrodo gražiau. Jis visas išvarpytas duobučių.

Apie Heidi Klum: Nežinau, kas tokia Heidi Klum. Prancūzijoje apie ją niekas negirdėjo. Ir Claudia Schiffer nežino, kas ji tokia.

Apie kailius: Ūkininkai augina karves, kiaules, o paskui jas žudo. Jie kur kas baisesni už medžiotojus. Medžiotojai bent jau nemeilikauja gyvuliams... Man nepatinka, kad žmonės skerdžia gyvulius, taip pat nepatinka, kad jie skerdžia žmones – akivaizdu, kad tai labai populiaru pasaulyje.

Apie karalienę: Ji panaši į savo senelę, tik dažniau šypsosi. Sprendžiant iš to, ką vilki, ji labiau susivokė, kad ir ką tai reikštų.

Apie Pippą Middleton: Man nepatinka jos veidas. Ji turėtų rodyti tik savo nugarą.

Apie Rusiją: Jeigu aš būčiau moteris Rusijoje, būčiau lesbietė, nes vyrai labai bjaurūs.

Apie Michelle Obama: Nesuprantu šukuosenų keitimų. Žaviuosi madam Obama, myliu ją. Yra viena LCI kanalo žinių pranešėja... Atvirai sakau – jai netinka, kirpčiukai buvo prastas sumanymas.

Apie Adele: Adele kiek per daug apkūni, kita vertus, turi gražų veidą ir dievišką balsą.

Apie Lana del Rey: Ar ji koks konstruktorius su visais tais implantais?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)