Didžiausią nuostabą neabejotinai sukėlė 49-erių popmuzikos atlikėja Jennifer Lopez. Išvysti jos nuotraukas blogiausiai apsirengusių garsenybių sąraše yra šioks toks netikėtumas ir veikiau išimtis iš taisyklės, mat dažniausiai atlikėja skrupulingai pasirūpina, kad patektų į stilingiausių gretas.

Ir ką gi ji sau galvojo, nuspręsdama prie elegantiškos suknelės priderinti didžiulę skrybėlę ir paversti ją savo įvaizdžio akcentu? Vesternui šis variantas gal ir būtų tikęs, tačiau ant raudonojo kilimo atrodė atgyvenęs ir nepatrauklus.

Dar viena garsenybė, prašovusi pro šalį – jauniausia pasaulio milijardierė, realybės šou žvaigždė Kylie Jenner. Jos pasirinkimu tapo masyvus rožinės spalvos kombinezonas, be jokių abejonių išdarkęs puikias jaunos moters kūno linijas.

Vienas didžiausių šio įvaizdžio nesusipratimų – kartu su rankovėmis susiūtos pirštinaitės. Vizualiai atrodė, tarsi žvaigždė buvo įstrigusi savo apdare. O ką jau kalbėti apie komfortą.

Kas sukosi Katy Perry galvoje, kai ji žvelgė į save veidrodyje ruošiantis ceremonijai – tikra mistika. Dar didesnė mistika yra tai, ką galvojo stilistas, rengęs popmuzikos atlikėją svarbiai ceremonijai ir kodėl jis pasirinko būtent tokį aprangos variantą.

Ankšta viršutinė suknelės dalis kontrastavo su perdėtai pūstu tiulio sijonu, todėl nieko keisto, K. Perry gerbėjams veikiau priminė pyragaitį, o ne A lygio žvaigždę.

Daugiau nepavykusių įvaizdžių išvysite DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)