„Tokia fotosesijos idėja kilo ne šiaip sau, juk baigėsi vieno gražiausių gyvūnų - šuns - metai. O ir šuo yra geriausias žmogaus draugas, todėl šį kartą norėjome jam skirti ypatingą dėmesį. Nuotraukose neatsitiktinai pasirinktos juoda, raudona bei aukso spalvos. Tai yra klasikinis kinų spalvų derinys, kuris turi ir gilesnę prasmę. Juoda spalva simbolizuoja įtaką, didingumą. Būtent todėl šiai fotosesijai buvo pasirinkti dobermanai. Kas jei ne šie elegantiški šunys labiausiai atspindi didingumą bei rafinuotumą?

Dominuojančios aukso detalės yra turtų simbolis, tuo norėta pabrėžti, jog kiaulė mėgsta prabangą. O be to, tai ir viena sėkmingiausių šių metų spalvų. Šia spalva norėjome pritraukti sėkmę, kad metai būtų turtingi visomis prasmėmis“, – pasakojo Justina Ieva Steponavičiūtė.

„Šis simbolis – kiaulė – žinanti savo vertę, itin moteriška, temperamentinga. Todėl buvo pasirinktas ganėtinai išraiškingas makiažas, akcentuotos raudonos lupos. Raudona spalva simbolizuoja pastebimumą, rafinuotumą. Turbūt nieko keisto, kadangi tai itin žavu ir taip moteriška. Na, o to juk nepastebėti neįmanoma“, – teigė Jūratė Steponavičiūtė.

„Nesame pernelyg prietaringos, tačiau jei yra galimybė pritraukti sėkmę pasirenkant teisingas spalvas ir taip prisijaukinti kiaulaitę, kodėl gi ne“, – juokėsi prekės ženklą įkūrusios seserys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)