Vilniaus prekybos ir laisvalaikio centrą „Panorama“ šįvakar sudrebino vienas iš grandiozinių 60 m. „Barbie“ gimtadienio projektų–ekspozicijos „Barbie“ 60 m. jubiliejaus dizainerių iššūkio“ atidarymas.

18 garsių Lietuvos dizainerių pristatė specialiai šiam renginiui kurtą unikalų bei ypatingą lėlės „Barbie“ įvaizdį.

Ekspozicijos atidarymo metu buvo galima išvysti šių mados meistrų kūrinius: Agnės Kuzmickaitės, Ramunės Piekautaitės, Egidijaus Rainio, „Tiulio fėjos“ su Viktorija Jakučinskaite, Ingridos Inži, Airidos Skrickienės, Monikos Kazakevičiūtės MAS924, Raimondos Silės, Aidos Kapočiūtės, Roberto Kalinkino, Mildos Bordeaux, Aurelijos Beliakaitės, Lilijos Larionovos, Kristinos Kruopenytės, Lauros Daili, Ievos Daugirdaitės, Dianos Paukštytės ir pernai Kęsto Rimdžiaus kurtus įvaizdžius.

Dar 2018 metų rudenį Lietuvos kūrėjai buvo pakviesti kurti legendinei lėlei stilių ir jį pristatyti. Pagrindinė idėja – sukurti apdarą pasaulinio populiarumo lėlei „Barbie“. Dalis dizainerių neslėpė, kad tai – tikrų tikriausias iššūkis, reikalaujantis ne tik kūrybiškumo, bet ir inovatyvių technologijų.

Kartu su „Barbie“ mados ekspozicijos atidarymu buvo pristatytas ir naujas žurnalo „L‘Officiel Lithuania“ vasario mėnesio numeris. Jo vyriausioji redaktorė, stilistė Agnė Jagelavičiūtė savo svečius pakvietė į kiek kitokią, šventišką, žurnalo numerio pristatymo aplinką.

Kviečiame apžiūrėti svečių įvaizdžius ir pamatyti renginio akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)