Niujorke vykstantis pokylis – tarsi neoficialus Niujorko mados savaitės pradžios simbolis. Šis renginys taip pat skirtas pagerbti asmenis, prisidėjusius prie kovos su ŽIV/AIDS. Tradiciškai, svečiai yra įpareigoti pasipuošti vadovaujantis „juodojo kaklaraiščio“ (angl. „Black tie“) aprangos kodu.

Įvaizdžiai – vienas už kitą drąsesni. Tereikia žvilgtelėti į realybės šou žvaigždę Kim Kardashian (38 m.), pasirinkusią „Versace“ mados namų suknelę itin atvira iškirpte, giliu skeltuku ir apnuoginta nugara. Nors įprastai stilistai nerekomenduoja tokio „trio“, K. Kardashian jau seniai įrodė, kad jai negalioja jokios mados pasaulio taisyklės.

Nuo jos neatsiliko ir sesuo Kourtney (39 m.), vilkėjusi tų pačių Italijos mados namų kūrinį. Tiesa, pastarosios apdaras buvo kiek subtilesnis ir mažiau traukiantis susirinkusiųjų akis.

45-erių modelis Heidi Klum pasirinko itin atvirą dizainerio Paolo Sebastiano suknelę iš 2019 m. pavasario ir vasaros kolekcijos.

Modelis Bar Rafaeli nustebino prigludusia, žvyneliais dekoruota, kone permatoma suknele. Labdaros pokylyje, kuris labiau primena raudonojo kilimo tipo įžymybių renginį, su tokiu įvaizdžiu ji neprašovė.

Vieną keisčiausių apdarų trečiadienio vakarą vilkėjo modelis Megan Pormer. Internetinėje erdvėje netruko diskusijų, ar tik šis įvaizdis neturi fetišistinio prieskonio ir yra deramas tokio lygio renginyje?

Nuo 1998-ųjų „amfAR“ pokylis yra laikomas vienu didžiausių ir sėkmingiausių Niujorke vykstančių renginių, kurio metu surinktos lėšos keliauja į fondą kovai su AIDS. Iki šios dienos yra surinkta 21 mln. JAV dolerių.

Daugiau įvaizdžių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)