aulio ikona išeigai pasirinko akį rėžiančios geltonos spalvos, sportinio stiliaus suknelę su masyvia apykakle ir kapišonu. Šis drabužis, kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, – „Maison Margiela“ mados namų kūrinys, kainuojantis kuklius pusantro tūkstančio eurų.

Nuo žvarbaus vėjo saugojo mezginiais puoštas vilnonis švarkas, kainuojantis 3 tūkst. eurų. Eilutę užbaigė 900 eurų vertės futuristinio stiliaus sportiniai bateliai aukštu aulu.

Visai neseniai leidiniui „The Sun“ C. Dion guodėsi, jog pastaruoju metu ji sulaukia daug kritikos dėl svorio.

„Jei man patinka taip, kaip yra, tuomet nenoriu apie tai kalbėti. Nesivarginkite. Nefotografuokite. Jei jums tai nepatinka – palikite mane ramybėje“, – kalbėjo atlikėja.

Ji taip pat teigė, kad mada visuomet užėmė svarbią vietą jos gyvenime, tačiau ankstesniais jos karjeros etapais įvaizdžiai turėjo būti konservatyvesni.

„Dabar turiu galimybę rengtis aukštosios mados kūriniais ir drabužiais, kurie mane verčia jaustis gražia, stipria, bebaime, patrauklia, net, jei taip atrodo tik man. Neįmanoma visą laiką įtikti kitiems“, – kalbėjo C. Dion.

">

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)