J. Arlauskaitės vilkėta sportinio stiliaus suknelė – Juozo interpretacija. DELFI Stiliui dizaineris teigė, kad apdarą persiuvo iš kombinezono, pakeitė jį kardinaliai. Taip, kad liko tik ikoniškosios trys juostelės ir „Adidas“ logotipas.

„Apdarą Dalia Ibelhauptaitė parvežė iš Londono. Išardėm, persiuvom, juk tik aukštosios mados meistrai taip išformuot gali“, – teigė J. Statkevičius.

Paklaustas, ar ilgai užtruko galvodamas apie galutinį įvaizdį, kurdamas ir dėliodamas akcentus, mados korifėjus J. Statkevičius teigė, kad „veikti – tikrai buvo ką“.

Manantiems, kad Justė pamynė organizatorių nustatytą „black tie“ aprangos kodą, primename, kad šou pasaulio atstovams, ypač vykstantiems į renginius neformalioje aplinkoje, galioja lankstesnės taisyklės. O jei sportinis stilius suderinamas su klasika – įvaizdis gali tapti puikia formalaus aprangos kodo interpretacija.

Įvaizdžiui išbaigtumo suteikė kontrastuojantys elegantiški aukštakulniai, masyvūs aksesuarai ir ryškūs raudoni akiniai.

Poros įvaizdis ant raudonojo kilimo turi atrodyti harmoningai, tad J. Arlauskaitės mylimojo sprendimas baltus marškinius ir klasikinį švarką priderinti prie sportinio stiliaus kelnių (taip pat „Adidas“) bei sportbačių – buvo protingas ir pasiteisinęs stiliaus ėjimas.

Justė Arlauskaitė-Jazzu, Donatas Ivanauskas
Justė Arlauskaitė-Jazzu

Kviečiame apžiūrėti visus apdovanojimų ceremonijos svečių įvaizdžius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (551)