„Žmonės 2019“ apdovanojimų ceremonijos raudonuoju kilimu žengusios Ieva Stasiulevičiūtė ir Karolina Meschino be konkurencijos pelnė efektingiausiai apsirengusių viešnių titulus.

Tiek socialinių tinklų žvaigždę, tiek televizijos laidų vedėją rengęs K. Rimdžius kaip reikiant pasistengė, kad moterys renginyje spindėtų ryškiausiai. Tam pasitelkė spalvas, daug tiulio, skirtingas faktūras.

I. Stasiulevičiūtės suknelė buvo tokia pompastiška, kad priminė italų dizainerio Giambattistos Valli kūrinius iš tiulio. Romantišką įvaizdį šiek tiek sugriežtino priderinti metalo atspalviai. Į apdovanojimų ceremoniją televizijos laidų vedėją atlydėjo sužadėtinis Justinas Žvigas.

K. Meschino penktadienio vakarą priminė tikrą pasakų heroję – tam pasitarnavo ne tik raukiniais puošta dangaus žydrynės suknelė, kurią pasiuvo K. Rimdžius, žydrai nulakuoti nagai, bet ir nauja plaukų spalva.

Plaukus Karolina persidažė prieš pat renginį – iš blondinės tapo mėlynplaukė. Karolina į renginį atvyko su savo mylimuoju, grupės „Flying Saucer Gang“ atlikėju Remigijumi Daškevičiumi, kuris puikiai akomponavo merginai savo įvaizdžiu.

K. Rimdžius apdovanojimų ceremonijai taip pat papuošė ir kitas žinomas moteris, tarp kurių – stilistė Austėja Jablonskytė ir mados tendencijų prognozuotoja Marija Palaikytė.

Austėja Jablonskytė
Marija Palaikytė

Žvilgtelėkite į kitus vakaro svečių įvaizdžius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)