Vykusieji į „Žmonių“ apdovanojimų ceremoniją iš anksto žinojo, jog aprangos kodo nepaisymas yra nepagarba vakaro organizatoriams ir, visų pirma, sau pačiam. Todėl nieko keisto, kad garsūs visuomenės ir šou pasaulio atstovai prieš svarbų renginį kreipėsi ne tik į vizažo ar šukuosenų meistrus, bet ir patikėjo savo įvaizdį stilistams, o kai kurie – ir dizaineriams.

Ne paslaptis ir tai, kad į aukšto kalibro renginius garsiausius svečius nemokamai puošia mados kūrėjai.

Kokių stiliaus sprendimų šįkart pažėrė vakaro svečiai, tarp kurių – modelis Karolina Toleikytė, televizijos žvaigždė Gintarė Gurevičiūtė, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, aktorė Edita Mildažytė, mados kūrėja Erika Vitulskienė su vyru Merūnu ir kiti?

DELFI Stilius kviečia prisiminti, kaip privalu pasipuošti, jei vykstate į vakarėlį ar puotą, kuriame diktuojamas „juodojo kaklaraiščio“ aprangos kodas.

Vyrams rekomenduojama rinktis: tamsus kostiumas, vienspalviai marškiniai, juoda avalynė su raišteliais, juodos kojinės, sąsagos, kaklaraiščio segė, kokybiško plonyčio audinio nosinaitė išorinėje kišenėje. Jokių rankinių vyrai turėti negali.

Daiktams susidėti naudojama vidinė švarko kišenė, kelnių išorinė kišenė nenaudojama! Taip pat dažniausiai tokiam vakarui vyrai renkasi smokingą, prie kurio derinama varlytė.

Jei vyras su smokingu, moteris turi būti ilga suknele. Jei su kostiumu – galima ateiti ir su maža juoda suknele, papuošta perlų vėriniu ar kitais subtiliais ir rafinuotais aksesuarais. Taip rengtis derėtų ir einant į operos premjerą, ir kitomis iškilmingomis progomis. Vakarinė avalynė ir maža rankinė privalomos.

Kaip puošėsi šio vakaro žvaigždės ir ar buvo paisyta aprangos kodo, išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)