Į antradienį vykusius karalienės Elizabeth II kalėdinius priešpiečius hercogienės atvyko deramai pasipuošusios – pasirinkusios elegantiškas, tačiau neįpareigojančias sukneles. Ir nors paparacams pavyko tik akies krašteliu užfiksuoti jų įvaizdžius, akyliausi stiliaus ekspertai netruko sužinoti, ką tiksliai vilkėjo britų karališkosios šeimos atstovės.

Pirmagimio besilaukianti Sasekso hercogienė į karalienės kvietimą nebyliai atliepė vilkėdama gėlių raštais margintą „Erdem“ suknelę. Įdomu tai, kad su šiuo apdaru Meghan jau yra pasirodžiusi viešumoje – jį vilkėjo dar 2016, dalyvaudama vienoje televizijos laidoje, likus keliems mėnesiams iki pradedant santykius su princu Harry.

Panašu, kad Meghan imasi Kembridžo kunigaikštienės taktikos seną drabužį prikelti naujam gyvenimui. Juk britų monarchijos atstovės gali sau leisti kiekvieną auštantį rytą rinktis vis naujus apdarus, tačiau renkasi priešingą variantą – viešumoje rodytis su jau vilkėtais deriniais.

Kate karalienės organizuotų priešpiečių metu vilkėjo šerbetinės rožinės spalvos suknelę iš „Stella McCartney“ mados namų. Įdomu tai, kad neįtikėtinai panašią suknią Kate vilkėjo dar 2011 metais – tiesa, tąkart S. McCartney suknelė buvo vaiskesnės spalvos.

Kate Middleton stiliaus ikona vadinama ne vien dėl nepriekaištingai pasirenkamų drabužių derinių, bet ir dėl puikaus požiūrio į madą – ji dažnai vilki tuos pačius derinius, tačiau pakeičia vieną kitą detalę.

Mados žinovas Simonas Glazingas yra paaiškinęs, jog viena iš priežasčių, kodėl Kate viešumoje vilki tuos pačius apdarus – noras susitapatinti su paprastais žmonėmis.

„Būta daug spekuliacijų apie hercogienės Catherine ir princo Williamo finansus ir išlaidavimą. Veikiausiai, tai viena iš priežasčių, kodėl ji renkasi į viešumą eiti su jau vilkėtais drabužiais. Net princesės kartais turi rengtis atsižvelgdamos į biudžetą“, – kalbėjo jis.

Panašu, kad nuo šiol ta pačia taktika kliausis ir Sasekso hercogienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)