Antradienio popietę M. Markle ranką padabino beveik 300 eurų vertės turkų prekės ženklo „Kismet by Milka“ žiedu. Tačiau ne tviskantis aksesuaras ar jo vertė patraukė visuomenės dėmesį – pasirodo, kur kas svarbesnė buvo žiedo reikšmė.

Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad juvelyrinis dirbinys, puošiantis M. Markle ranką, turėtų pritraukti jai sėkmę, džiaugsmą, dovanoti sveikatą ir apsaugą.

Žiedas turi išskirtinę detalę – Hamsos (kitaip vadinamos Fatimos) rankos detalę.

Iki šių dienų žydai ir musulmonai tiki, kad Hamsos ranka saugo nuo nužiūrėjimų, nesėkmių ir pavydo.

Įvaizdžio konsultantė, stilistė Ceril Campbell teigia, kad Meghan aprangos ir aksesuarų pasirinkimai dažnai turi užslėptą reikšmę, subtiliai perduoda jos, kaip kovotojos už moterų teises, vertybes.

„Jos įvaizdis dažnai perduoda vienokią ar kitokią žinutę: pavyzdžiui, moterų įgalinimą, planetos saugojimą.

Prisiminkime jos „Rothys“ balerinas, kurios pagamintos iš perdirbtų plastikinių butelių arba vilkėtus „Outland Denim“ džinsus – šios įmonės vadovas verslą pradėjo norėdamas padėti vargstančioms Kambodžos moterims ir suteikti joms galimybę dirbti“, – kalbėjo C. Campbel.

Perdirbtos balerinos


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)