Keletą kolekcijos naujienų pristato ir dainininkė Evelina Anusauskaitė-Young. JAV, Los Andžele gyvenanti atlikėja mielai puošiasi lietuvės kurtais drabužiais. Kaip tikina, ją žavi kokybė ir mokėjimas suderinti eleganciją su patogumu. Nuotraukomis, kuriose vilki „Minimi“ drabužius, E. Anusauskaitė-Young dalinasi socialiniame tinkle „Instagram“.

„Šis prekės ženklas man labai patinka. Tai itin moteriški, subtilūs ir elegantiški drabužiai, išlaikantys praktiškumą ir patogumą. Tai, mano nuomone, yra labai svarbu šiuolaikinei moteriai. Kadangi esu mažo ūgio, atkreipiau dėmesį į drabužių modelių universalumą. Jie tinka įvairiems figūros tipams ir ūgiams. O labiausiai mane žavi pastelinės spalvos, kurias „Minimi“ dizainerė pasirenka savo kūriniams“, – pasakoja E. Anusauskaitė-Young.

N. Čeponienė itin džiaugiasi bendradarbiavimu su žinoma atlikėja. Kūrėja E. Anusauskaitę-Young apibūdina kaip labai šiltą, mokančią bendrauti, malonią asmenybę. „Evelina turi įgimtą stiliaus pojūtį. Ji moka pateikti drabužį. Kiekvienas jos kadras yra istorija, kurioje viskas dera iki smulkiausių detalių. Labai ja žaviuosi. O dar smagiau yra girdėti iš jos lūpų komplimentus apie mano kuriamus drabužius“, – džiaugiasi dizainerė.

Kurdama žiemos kolekciją, kūrėja galvojo apie įmonių vakarėlius, Kalėdų šventę, Naujųjų metų siautulį. Kolekcijoje ne tik įvairių modelių suknelės, bet ir sijonai, palaidinės, džemperiai, švarkai, kelnės. Šventinės suknelės pasiūtos iš lengvai krentančio ir prabangumo drabužiui suteikiančio kupros audinio. Prie drabužių kūrėja siūlo derinti išraiškingus papuošalus, verstos odos ilgaaulius, stilingą delninę. Šventinį efektą dar labiau sustiprins stilingai priderintas galvos aksesuaras ar tviskantis makiažas.

„Šį kartą norėjome daugiau spalvų! Stengėmės neapsiriboti tik standartinėmis tamsiomis spalvomis, juk šventės yra skirtos suspindėti. Kolekcijoje vyrauja žalia, chaki, raudona, švelniai ruda, mėlyna ir rožiniai atspalviai. Itin daug dėmesio sulaukė aukso spalvos midi ilgio sijonai. Keliais atspalviais šviesoje žaižaruojantis audinys atrodo išties įspūdingai, todėl tiks mėgstančioms išsiskirti“, – sako dizainerė.

Šventiniam įvaizdžiui susikurti taip pat siūlo ir tiulinius sijonus, kuriuos galima derinti ir su griežto kirpimo švarku, ir su jaukiu žiemišku megztuku. Pasak N. Čeponienės, norėjosi sukurti kuo įvairesnę kolekciją, kad kiekviena moteris galėtų prisiderinti sau tinkantį drabužį ir ne vienai progai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją