Per diplomatinį priėmimą Bakingamo rūmuose antradienio vakarą, kuriame dalyvavo bemaž 1 tūkst. svečių, Kembridžo kunigaikštienė pasidabino žada atimančia dizainerės Jenny Packham suknele, dekoruotą sidabriniais kristalais.

Užsienio žiniasklaida negailėjo komplimentų karališkosios šeimos narei ir šį apdarą vadino vienu elegantiškiausių, kokius K. Middleton yra pademonstravusi šiais metais.

Be abejo, įvaizdžiui puošnumo ir prabangos suteikė tiara iš šviesaus atminimo princesės Dianos kolekcijos. K. Middleton dažnai puošiasi sutuoktinio princo Williamo velionės motinos aksesuarais, taip išreikšdama pagarbą ir pagerbdama jos atminimą. Dar būdama gyva princesė Diana troško, kad jos aksesuarais vieną dieną dabintųsi jos mylimų sūnų žmonos.

Aksesuarų šįkart buvo daug, tačiau su jais nepersistengta. Prie eilutės Catherine priderino kabančius lašo formos auskarus ir tviskančią sidabrinę apyrankę.

Laikantis formalaus „White Tie“ aprangos kodo, karalienė Elizabeth II ir Kornvalio hercogienė Camilla taip pat dabinosi tiaromis.

Kam skirtas „White Tie“?


Tai oficialus aprangos kodas, skirtas puoštis einant į iškilmingus priėmimus, pobūvius ar svarbius renginius.

Kalbant apie vyrišką ir moterišką aprangą, vyrams reikėtų rinktis fraką arba smokingą, o moterims – ilgą prabangaus audinio suknelę.Frakas arba smokingas turėtų būti juodos spalvos. Vietoje diržo vyrams rekomenduojama pasirinkti kitą alternatyvą – petnešas.

Šio aprangos kodo taisyklėse nurodyta nedėvėti šio aksesuaro. Bendrą įvaizdį užbaigs privalomiausias akcentas – peteliškė. Prie jos derinami balti marškiniai ir balta liemenė. Batai – beauliai, suvarstomi raišteliais, gali būti ir lakuotos odos. Kojinės turėtų būti tik juodos spalvos.

Moterys tuo tarpu privalo vilkėti suknelę. Ji turi būti pasiūta iš prabangiai atrodančio audinio, būti ilga. Spalva – juoda arba balta. Suknelės būna be rankovių, su iškirpte. Šleifas nėra būtinas.

Prie tokio modelio gali būti derinamos ilgos pirštinaitės (nebūtinai) mažas rankinukas, minimalūs, bet prabangūs aksesuarai (apyrankė, auskarai), apsiaustas. Svarbi – nepriekaištinga šukuosena, kadangi nepatariama rinktis palaidų plaukų šukuoseną. Žinoma, prie tokio derinio tinkamiausi bateliai yra aukštakulniai, svarbu, kad jie būtų uždari.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)