Norėdami parodyti savo vieningumą, bendrovės kolektyvas šią dieną pasipuošė vien juodais drabužiais ar juoda aprangos detale ir su mielu noru pozavo priešais DELFI Stilius fotoobjektyvą. Tiesa, vienas darbuotojas apie šią aprangos akciją nežinojo, tad tą dieną išsiskyrė iš minios.

„Buvo juodi, rekordiniai pardavimai, todėl ir apsirengėm juodai, juk juodas penktadienis. Reikia, kad visi kiti pavydėtų juodai!“, – šmaikštavo bendrovės komunikacijos vadovė Raimonda Strazdauskaitė.

Anot jos, įprastai žmonių apranga nėra varžoma, todėl ir aprangos kodo nėra. Tačiau visada egzistuoja verslo etika.

„Jei turime susitikimą, mes visada rengiamės „business casual“. Kadangi biurai yra trijose šalyse, tad rūbai turi būti patogūs, tam, kad galėtume keliauti, bendrauti ir nesivaržyti“, – teigė R. Strazdauskaitė.

Įmonėje vieną kartą per mėnesį organizuojamas augintinių penktadienis. „Visi ateina su savo augintiniais, dažniausiai tai yra šunys. Norime, kad būtų ir katės, tad planuojame padaryti megztinukų dieną, kad papūgos, katinai ir kiti gyvūnai galėtų būti mūsų biure. O megztinukų diena todėl, kad jau šalta, sniegas iškrito, tad taip ir pavadinome – gyvūnėlių-megztinukų diena“, – kalbėjo komunikacijos vadovė.

Įmonėje darbuojasi apie 300 darbuotojų – visi jie pasiskirstę Vilniaus, Rygos ir Talino biuruose, parduotuvėse, sandėliuose. Lietuvos didmiesčiuose veikia parduotuvės, kurios tarnauja ir kaip prekių atsiėmimo centrai.

Pigu.lt

DELFI Stilius penktadienio aprangos kodo galerijoje – „Pigu.lt“ darbuotojų stilius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)