Evening Standard“ apdovanojimų ceremonijos raudonasis kilimas šįmet buvo išties puošnus. Pūstos tiulio suknelės, kūną apgaubiantis šilkas, dekoruotas plunksnomis ir romantika dvelkiantys nėriniai – viešnios stengėsi pranokti viena kitą ir demonstravo vis prabangesnius įvaizdžius.

Tarp renginio viešnių – buvusi princo Harry mylimoji Cressida Bonas, modelis Suki Waterhouse, aktorė Jenna Coleman, ledi Kitty Spencer ir daugelis kitų reikšmingų britų atstovų.

Į geriausiai atrodžiusių gretų viršūnę „Evening Standard“ leidinys iškėlė atlikėją Ritą Orą, pasirinkusią dramatišką ir gundančią „Thierry Mugler“ suknelę.

Nuo atlikėjos neatsiliko ir britų aktorė Claire Foy. Ji puošėsi prabangia „Alexander McQueen“ mados namų suknele, subtiliai apnuoginančia pečių liniją.

Aristokratė Clara Paget tituluota Holivudo sirena ne be priežasties – varno juodumo „Michael Kors“ suknelė buvo tarsi jai pasiūta.

Ir tai – vos kelios akį traukiančius įvaizdžius pademonstravusios viešnios. Tiesa, ne visi jų buvo vykę ir iš tiesų atskleidžiantys kiekvienos moters grožį. Vis dėlto, grožis – subjekyvus dalykas, todėl kviečiame patiems įvertinti raudonojo kilimo žvaigždes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)